Cubes Ankara’da modern mimarisi ile ferah ve kullanışlı yaşam alanları, avantajlı konumu ile önü hiç kapanmayacak sınırsız şehir ve orman manzarasını beraberinde sunuyor. Cubes Ankara’nin tüm daireleri, doğal havalandırmadan en iyi şekilde yararlanmanız için tamamen açılabilir pencere tasarımına sahip. Daha fazla açık hava isterseniz, kat bahçeleri tüm konforuyla sizi bekliyor.

Cubes Ankara’da huzurunuz ve rahatınız için her detay düşünüldü. Kat araları, gürültüyü engelleyen izolasyon sistemleriyle donatıldı. Cubes Ankara yalnızca bugünün değil, yarının ihtiyaçlarına da cevap verebilecek bir mimari anlayışla dizayn edildi.

Ankara’nin Yeni Modasi Ruhunuzu besleyecek kültür sanat etkinlikleri, günün her saatinde size nefes aldıracak kat bahçeleri ve yeşil alanlar, gökyüzüne kulaç atabileceğiniz havuz, kat aralarında yer alan koşu parkurları, yoga ve fitness alanları, dünya mutfaklarından lezzetler sunan cafe ve restoranlar, tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ticari alanlar Cubes Ankara’da sizin için tasarlandı.

Cubes Ankara’nin 11. ve 27. katlarında yer alan gökyüzü parkurları sizi bambaşka bir koşu deneyimine davet ediyor. 360° Zone’da koşu parkurunun yanında; sinema salonu, çocuk oyun parkı, fitness salonları, müzik ve sanat odaları sizi bekliyor.

Ankara’yı kimsenin görmediği bir şekilde görmek, gökyüzünde yüzmekCubes Ankara’da mümkün.