EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Vadi İstanbul projesi 287 bin metrekarelik alanda 3 etapta 225 villadan meydana geliyor. 5+1, 6+1 ve 7+1 villalar tek katlı, 5+1 8+1 ve 10+1 villalar ise dubleks olarak planlandı. Projede villaların alanları brüt 406 metrekare ile 980 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Brand Vadi İstanbul'da ilk etap teslimler 2023 yılının Şubat ayında başlayacak. Son etap ise 2023 yılının Temmuz ayında teslim edilecek.

Projeye komşu okullar arasında İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Kültür Koleji, Community School, ALKEV Özel Okulları, Özel MEV Koleji, Bahçeşehir Koleji ve Doğa Koleji gibi önemli okullar bulunuyor. Brand Vadi İstanbul, aynı zamanda Akbatı AVM ve Mall of İstanbul AVM gibi iki önemli alışveriş merkezine olan yakınlığıyla dikkat çekiyor.

En modern şekilde tasarlanan villalar, tatil yeri seçme ve tatilden dönüş yorgunluğu gibi dertlerinizi ortadan kaldırıyor. Spor salonu, kafe ve restoranlar, engelli dostu yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark ve sunulan 24 saat güvenlik, peyzaj, bakım ve teknik hizmetleri ile tüm sosyal yaşamı ayağınıza getiriyoruz.