Metafor AVM’nin mağaza ve dükkânları için satış ve kiralama süreci başlıyor. Ankara’nın en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden olacak Metafor AVM’de hissenizi alın, akıllı yatırım fırsatından faydalanın. 16.000 m² açık, 3.000 m² kapalı dolaşım, 27.000 m² dükkân alanına sahip ve 228 mağazadan oluşan Metafor Avm’de marka karması özenle planlanan, kiralanabilir ve satılabilir alanlar bulunuyor.

Metafor Avm’de kurumsal kiracıları şimdiden yerini almış, satışa hazır mağazalar yer alıyor. Tüm sektörlere hitap eden mağaza yapılanması ile gerçek bir yaşam merkezi olan Metafor “açık hava avm” konsepti ile şehrin yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Metafor Avm, Metafor Ankara içinde yer alan Başkent’in en prestijli iş kulesi ve A+ konfor özellikleriyle göz dolduran 323 ofis, lüks anlayışınızı değiştiren 276 rezidans ile birlikte Ankara’nın en merkezi konumda yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Metafor Avm metro istasyonun yanı başında, Başkentin en önemli arterlerinin kesişim noktasında, Ankara’nın en merkezi konumunda olmasının getirdiği avantajla geniş bir müşteri portföyüne hitap ediyor. Mağazaları, dünyaca ünlü alışveriş markaları, keyifli zamanları yaşam alanlarınızın hemen yanı başında geçirmenizi sağlayacak restoranları ile Metafor AVM Ankara’nın yeni cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Metafor AVM kongre, eğitim toplantıları, sinema, tiyatro, konser, lansman vb. etkinlikler için hazırlanan çok amaçlı salonunda, Ankara’nın en merkezi konumundaki organizasyonlara ev sahipliği yapacak yatırımcılar için kazançlı bir iş modeli de sunuyor.

Yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı gibi olanaklara sahip spa merkezinin yanı sıra sağlık merkezi ve eczane gibi sağlıklı yaşamanın temel ihtiyaçlarının karşılanacağı ticari alanlar da Metafor Avm’de yer alıyor. Bir View Yapı projesi olan Metafor AVM, View Yapı, tecrübesinin verdiği bilgi birikimiyle önce ihtiyaçları ve yaşam standartlarını modern çağa göre kurgulanarak inşa ediliyor. Metafor Avm bu bakış açısının yepyeni eseridir. Doğru yerde, kazandıran bir proje… Siz de açık hava AVM anlayışına yeni bir soluk getiren Metafor AVM ’de hissenizi alın, kurumsal kiracılara ev sahipliği yapın!