Villaya bakıyorsun, konfor keyfe dönüşmüş. Sevdiklerine bakıyorsun, mutluluk içlerine işlemiş. Hayallere bakıyorsun, %35 peşinatla her biri gerçek olmuş. Alya Bahçe’de hayat böyle… Nereye dönsen ayrı bir tazelik, nereye baksan ayrı bir güzellik.

Bahçeşehir bölgesinin en değerli arazisi üzerine inşa edilen Alya Bahçe Villa projesi lansman döneminde yoğun bir ilgiyle karşılandı ve müşterinin bahçeli evlere ilgisi ve talepleri artımış olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Alya Bahçe 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşan projede açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor. Projenin en önemli özelliği her bağımsız bölümün bahçeli olması. Villaların büyüklüğü 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. 

“Lansmana özel olarak projenin yüzde 10’unda geçerli olmak üzere yüzde 35’i peşin, kalanı 30 ay vade seçeneği sunuluyor. İki ay sonra da garantörlük dahilinde banka kredisi seçeneği devreye girecek.