Velux Yalıkavak2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 seçenekleri ile tümü denizi görecek şekilde konumlandırılmış, 18 adet Rezidans ve 65 Villa olmak üzere
83 adet konuttan oluşan 64.000 metre kare proje toplam alanına sahip Bodrum’un yeni gözdesi olmaya aday bir projedir.

63 Blok’tan oluşan Velux’te, her konuta özel havuzlar yer alırken, ayrıca projeye ait sahil ve iskele de bulunmaktadır.

Sosyal Alanlar

Günün her anına mutluluğu aldık, Velux ile Yalıkavak’ta buluşturduk. Projemiz; her eve ait özel havuzların yanı sıra, 1.000 metre kare büyüklüğünde kapalı havuz tesisi ile hangi mevsimde olduğunuzu unutturup, her iklimi tatile dönüştürüyor. Sizin için özel olarak düzenlenmiş sahilinizde Bodrum güneşinin tadını çıkarıyor, iskelenizde gün batımını selamlıyorsunuz.

Mavinin Huzuru

Yeşilin ve mavinin ferahlığını hissedeceğiniz, enerjinizi daima yüksekte tutacak koşu ve bisiklet yollarına sahip olan Velux Yalıkavak’ta yer alan tüm olanaklar, kendinizi harika hissetmeniz için bir araya geliyor. Size sadece sevdiklerinizle beraber, sizin için özel olarak yaratılmış bu dünyada doyasıya yaşamak kalıyor.

Velux Yalıkavak Villaları bodrum

Akşam yemeğini ise, denizin hemen yanı başında yer alan, sadece konut sahipleri için planlanmış restaurantta yiyorsunuz. Her detayı, sizin için düşünülmüş, bir evden daha fazlasına sunan, Bodrum’un en yenisi çok yakında!

Konutlar; “doğanın içinde, doğayla bütünleşik” mottosu ile
Sıfır Atık Projesi”ni de ilke edinerek geliştirilmiştir.

* Yalıkavak

Projemizin bulunduğu Yalıkavak, Bodrum'un en gözde turizm merkezlerinden biri konumunda. Rüzgara elverişli olması sayesinde de sörf tutkunlarının vazgeçilmezi. Mavi bayrak ödüllü plajları, sembolü haline gelen yel değirmenleri ve mandalina bahçeleriyle meşhur Yalıkavak, yaz sıcağında nefes alabileceğiniz nadir serin noktalardan biri.

Velux Yalıkavak Villaları

* Koyunbaba

Gümüşlük'ten Yalıkavak'a doğru giderken yaklaşık 4. kilometrede karşınıza çıkan Koyunbaba bölgesi, adını burada bulunan bir türbeden alıyor. İlginç bir hikayesi bulunan türbe, koyunlara çobanlık yaptığı için Koyunbaba denilen, Hacı Bektaşi Veli'nin öğrenilerinden olduğu söylenen bir kimseye ait. Rivayete göre çocuk sahibi olamaan kadınlar türbenin olduğu yere gelerek, buradan aldıkları taşı hamile kalana dek yanlarında taşırlar. Üstelik birçok kadın da aldıkları bu taş sayesinde çocuk sahibi olduklarını söylemeye başlarlar. Bunun üzerine hikaye yaygınlaşır ve gerçek olduğuna inanılmaya başlanır.

Karakaya Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi Velux Yalıkavak Projesi Tanıtım Ofisi
Bodrum Muğla