Vakıfbank, 3 ay ertelemeli 125.000 TL’ye varan kredi imkanı sunduğu resmen duyurdu. 125 bin TL 36 ay vadeli acil ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Vakıfbank’tan yeni kredi fırsatı

Avaztürk.com'un haberine göre Bankalar tarafından gelen tüm kampanyalar vatandaşlar oldukça cezbederken yeni bir kampanya haberi veren Vakıfbank dikkatleri üzerine çekti. Son dönemlerde yapmış olduğu kampanyalarla adından sık sık söz ettiren Vakıfbank müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları her zaman taktiri kazandı.

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara uygun kredi imkanları sunan banka yeni bir kampanya daha başlattı. Yeni kampanyası ile ilgili detaylar tek tek paylaşan banka, ihtiyaç kredisi ödemelerine başladı bile. Vakıfbank, uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri ile dikkatleri çeken ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 3.000 TL ila 125.000 TL arasında değişen miktarlarda ödeme yapacağını duyurdu. Tüm ödemelere 36 aya kadar vade imkanı da sunan Vakıfbank söz konusu krediyi, emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanlarına verdiğini vurguladı.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranları neler?

Vakıfbank, 3.000 TL ila 125.000 TL arasında değişen kredi ödemelerine 36 aya varan vade imkanı fırsatı sunuyor. Söz konusu krediden sadece emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanları yaralanabilecek.

para

İhtiyaç kredisi kapsamında, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli ödeme planı yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak ise aylık eşit taksitli veya artan-azalan taksitli olarak ödeme planı da oluşturabilecek fırsat sunuluyor. Dileyen, 3 ayda bir eşit, son taksit balon ya da değişken taksitli olarak ödeme tablosu oluşturulabilecek.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi faiz oranları ise talep edilecek kredi miktarı ve vadesine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Vakıfbank, faiz oranları yüzde 1,57’den başlamaktadır. Söz konusu krediye başvurular SMS yoluyla yapılabilir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için KREDI yazıp aralarında boşluk bırakarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası yazarak ardından doğum tarihi ve aylık gelir bilgisi yazılarak 57-24’e kısa mesaj göndermek yeterli olacaktır.