Türkiye'de emekli promosyonlarına ek olarak devlet tarafından da KDK kararı ile maaş kurum ihaleleri de güncelleniyor. Ülke geneli geçtiğimiz yıl emekli aylığını 3 yıl (36 ay) aynı bankadan alacağına söz veren emeklilere maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapılırken çalışanlara da sağlanacak ödemeler merak ediliyor.

Bu promosyon ödemelerinin de belirlenebilmesi adına bankalar ile kurumlar arasında görüşmeler devam ederken; anlaşma sağlanmasından hemen sonra da kamuoyuna bilgi verilmekte. Bu kapsamda da çalışanlar da bakanlıklar, belediyeler, sendika, üniversite, müdürlüklerden ve çeşitli kurumlardan da gelecek açıklamalar merakla takip altına alındı.

20 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ!

Türkiye'de yeni promosyon anlaşması Çankırı Defterdarlığı tarafından gelirken yapılan açıklama da ise Vakıfbank ile promosyon anlaşmasının imzalandığı belirtildi.

Kurum tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında ise, Defterdarlığımız Merkez Birimleri ile tüm ilçe Malmüdürlüklerimizi kapsayan Banka Maaş Promosyon ödemesi kapsamında 3 yıl için kişi başı 20.000,00 TL ödenmek üzere Vakıfbank Çankırı Şubesi ile promosyon anlaşması imzalanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

PROMOSYON İHALELERİ YENİLENİYOR

Türkiye'de bankaların emekli promosyon kampanyaları tam gaz devam ederken bu süreçte de çalışanların maaş promosyonlarına dair de yeni açıklamalar yapılıyor. Bu doğrultuda da çalışanların maaş promosyonları ile ilgili bankalar tarafından mutabakat anlaşması yapılır yapılmaz da yeni dönemde de açıklamaların gelmeye devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber1965.com