Ligier sıfır araba fiyatlarının kampanyalı paylaşıldığı mayıs ayı listesinde çok cazip bir fiyat yayımladı. Yayımladığı bu fiyatla Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası unvanını alırken sıfır araba almak isteyenlerinde dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Hususiyetle küçük ve hafif arabaları ile tanınan Fransa merkezli araba üreticisi Ligier, Myli araba modelini 10 yıl garanti süresi ve 299.000 TL fiyatı ile en ucuz sıfır elektrikli araba olma unvanını yakaladı. Ligier Myli araba modelinin özellikleri ve fiyatları haberimizin devamında…

En ucuz sıfır elektrikli araba, Ligier Myli

Elektrikli araçların günümüzde artık çok fazla tercih edilmeye başladı. Benzinli araçlara göre çevreye olan etkisi, araba maliyetlerinin düşük olması elektrikli araçları halk arasında daha çok tercih edilmesine sebep oluyor. Çok tercih edilmesi ile birlikte bu sektör alanında yarış ve rekabetlerin olması da çok doğal oluyor.

Ligier gibi elektrikli ve kullanımı kolay araba üreticileri ise her geçen gün bu rekabete bir fark koymaya devam ediyorlar. Mayıs ayı içerisinde sıfır araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunulan indirimli fiyat listesinde Ligier Myli 299 bin TL fiyatı üzerine bir de 10 yıl garantisiyle en ucuz elektrikli araba olarak adını yazdırdı.

Bilinmesi gereken elektrikli araç özellikleri

Elektrikli araba sahibi olmak isteyenlerin bilmesi gereken bazı özellikler var. Mayıs ayı sıfır araba listesinden en ucuz araba olarak tanınan Ligier Myli model elektrikli arabanın özelliklerini şu şekilde açıklandı;

  • Yeni nesil teknoloji ile donatılmış LPT bataryası bulunuyor
  • Elektrikli aksamalarını SIEMENS VALEO’dan alıyor
  • Myli’nin tüm aksam ve parçaları Fransız ve Alman üretimi olup 10 yıl garanti ile sunuşa sunuluyor
  • 10 inçlik dokunmatik ekranı ile piyasada eş değeri yok
  • Geri görüş kamerası mevcut
  • Carplay Android Auto uyumluluğuna sahip
  • 299 bin TL ile Türkiye’nin en ucuz elektrikli sıfır araba olarak satışa sunuluyor.