Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık firması Turyap, 37. Yıl Genel Kongresi’ni birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı ve iki gün süren görkemli bir kutlamayla gerçekleştirdi. Antalya Pine Beach Belek’te yapılan kongrede, farklı kategorilerde başarılara imza atan franchise ofislere Turyap Holding Onursal Başkanı Azmi Sarıbay ve Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay tarafından plaket takdim edildi.

Turyap Holding, 37. yılını görkemli bir organizasyonla kutladı

Dev kongrede, Turyap’ın kurucusu, emlak sektörünün duayeni Azmi Sarıbay, 1985 yılında kurduğu şirketteki yönetim kurulu başkanlığı görevini görkemli bir devir teslim töreniyle, büyük oğlu M. Onur Sarıbay’a devretti. Onursal Başkan olarak görevine devam eden Sarıbay, Türk emlak sektörüne 37 yıldır hizmet veren şirketlerinin yönetiminde başarılı olan çocuklarının, yönetimde yer almasından büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi. Sarıbay, çocuklarının, şirketlerine değer katacak olmasının en büyük hayali olduğunu ve bunun gerçekleştiğini ifade ederek, "Çocuklarım M. Onur Sarıbay, Uğur Sarıbay ve Elif Sarıbay’ın şirketimize değer katacak olması en büyük hayalimdi ve bu hayalim gerçek oldu. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum. Ailemizin ikinci kuşak temsilcilerinin, şirketimizi çok daha büyük başarılara taşıyacağına eminim." dedi.

Turyap Holding’de İkinci Kuşak Dönemi Resmen Başladı

Görkemli bir törenle, devir teslim süreci gerçekleşen gecede bayrağı devralan Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay, hayata geçirdikleri yeni projelerle,  gayrimenkul pazarlamada Turyap markasını daha da yukarılara taşıyacaklarının mesajını vererek şunları söyledi; “Siz bir işi ne kadar iyi, ne kadar etkin yaparsanız yapın bunu karşı tarafa ne kadar anlatabildiğiniz çok önemli. Biz bunu marka olarak başardığımıza inanıyoruz. Değerli babam Azmi Sarıbay’ın kurup büyüttüğü Turyap markamızın, Türkiye’de 81 ilde var olması için elimizden gelenin en iyisini yaparak, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

 

TURYAP Hakkında:

1985 yılında Azmi Sarıbay tarafından kurulan TURYAP, batıdaki örneklerine uygun çağdaş emlakçılık modelini Türkiye’de hizmete sunmuştur. Bugün Türkiye'nin her yanında hizmet sunan 330 TURYAP ofisi, merkezi konumu, modern görünümü, uzman personeli ve standart çalışma esaslarıyla 100 binlerce gayrimenkulün el değiştirmesine aracılık etmektedir. Hizmet kalitesini; emlakla ilgili her türlü talepte seri, güvenilir, her iki tarafın yararına nesnel çözümler üretmek şeklinde tanımlayan ​TURYAP, yatırımcıların ve danışanların yaşamsal bir karar almalarına bilgi ve deneyimleriyle rehberlik eden, işinin gerektirdiği eğitime sahip, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş profesyonellerle hizmet vermektedir. Her türden değişme ve gelişmeye çok çabuk uyum sağlayacak dinamik bir yapıya sahip olan marka, yalnız ofisleriyle değil, binlerce satılık-kiralık portföyün bulunduğu web sitesiyle de müşterilerine ulaşmaktadır. Türkiye'nin en köklü ve en yaygın emlak organizasyonu olan TURYAP, yalnız ülke içinde değil, yurt dışında da Türk vatandaşlarının emlak sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Avrupa ve Amerika'da açılan ofisleriyle Türk markasını yurt dışında gururla temsil eden TURYAP, klasik hizmet verdiği TURYAP markasının yanı sıra Amerikan sistemiyle hizmet verdiği ‘Tam Nokta’ şirketiyle de adından söz ettirmektedir. Öte yandan; TuryapNet adıyla hizmet veren veri bankasıyla bilgileri sürekli güncel şekilde saklayan TURYAP, devam eden Ankara Golfkent projesinin yapımını da aralıksız sürdürmektedir.

www.turyap.com.tr                            0212 373 13 00