Bir çok kişisel verilen bulunduğu internet sağlayıcısı olan Türkcell superonline son günlerde bol bol şikayet almaya başladı bunların başında superonline tarafından arandığı söylenen kişiler  internet aboneliğiniz bitti süresini uzatmak isterseniz  telefonun şu tuşuna bazınız şeklinde telefonlar almaya başladığını idea eden yüzlerce kişi var.

Türkcell superonline ne kadar zamandır alt yapı yenilemiyor ? burdaki verilerimiz ne kadar güvenli arayanlar gerçekten superonline çalışanlarımı bir çok soru kullanıcıların aklına takılıyor , bir müşteri kendinden habersiz internetinin donrurulduğunu bayan ediyor şikayetler binlerce kişiyi düşündürmeye başladı.

Teknoloji son hızıyla devam ederken verilerimizn güvenirliği tartışılır oldu bu verilere sahip çıkamayan teknoloji şirketlerine bu verilerimiz vermek ne kadar doğru? Farklı veriler sunarak aboneliğini iptal ettremeyen Türkcell superonline hizmetini kapatamadıkları için gereksiz yere para ödeyen kullanıcı şikayetlerine kulşaklarını tıkayan superonline yetkilileri sessiz kalıyor.