Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 25 şehirdeki toplamda 2 milyon 042 bin 382 metrekare büyüklüğündeki 141 arsa 1 milyar 222 milyon 083 bin 854 lira muhammen bedelle açık artırma usulü satışa çıkardı.

Yatırımcılar, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van’da bulunan arsaları yüzme 25 vade, kalanı 60 ay vadeyle alabilecek.

Kurum, ayrıca Osmaniye’de iki, Konya’da bir arsasını yine açık artırmayla kiralayacak.

24-25 Aralık’ta 10.30 ve 14.00 saatlerinde dört ayrı oturum halinde gerçekleştirilecek açık artırma Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında eş zamanlı olarak düzenlenecek. www.emlakyonetim.com.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanacak ihaleye online olarak katılıp teklif vermek de mümkün olacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakyonetim.com.tr” internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, plansız arsalar, park ve dinlenme alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalar arasında Ankara Sincan Saraycık’ta konut ve ticaret alanları, Yenimahalle’de akaryakıt istasyon alanı, Antalya Konyaaltı’nda konut alanları, Çanakkale’de konut alanları, Elazığ’da plansız alanlar, Hatay’da ticaret ve konut alanları, İstanbul Başakşehir’de özel sağlık tesisi alanı ve Sarıyer’de park ve dinlenme alanları dikkat çekiyor.