İzmir’in simgesi olacak bir projeyi hayata geçirecek olan Teknik Yapı, Divan İsmini verdiği projenin basın tanıtımı yarın gerçekleşecek İzmir Alsancak’ta inşa edilecek projeye ilgi ne kadar olacak yapılacak olan proje bölgeye değer katacak mı?

İzmir’in simgesi olacak denilen bu proje nasıl bir mahallede inşa edilecek etrafında gece kondular var mı? Çok kısa sürede etrafındaki silueti değiştirir mi araştırmalarımıza göre etrafında birçok eski binanın kentsel dönüşüm kapsamına gireceği düşünülüyor.  

hayat residence izmir teknik yapı

Teknik Yapı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmasının başlangıç noktası olan bölgeden başlayarak genişletilmeyi düşünülüyor.

Teknik Yapı, Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nda gerçekleştireceği yeni projenin ismi de çok merak ediliyor İzmir’e yakışan bir izim mi olacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in katılımı, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut DURBAKAYIM’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek basın toplantısı 22, Eylül’de 2022 de gerçekleşecek ve Teknik Yapı İzmir’de Tunç Soyer’in başkanlığı döneminde başka projelerde imza atacaklar mı?

Teknik Yapı-izmir-alsancak-divan-residence

İzmir kentsel dönüşüm kapsamında hangi bölgelerde daha çok konut yenileme ve projeler gerçekleştirecekler deprem bölgesinde yapılması gereken kaç konut var bu projeler ne kadar zamanda ve ne kadar sürede biter?

Tarkan Konserine harcanan rakam çok konuşulurken Tunç Soyer bu tür kentsel dönüşüm projelerine harcama yapmaması İzmir halkı tarafından ne kadar takdir ediliyor? İzmir şehrinin yenilemeye ihtiyacı var yatırım yapılması açısından bölgede bir çok eksik ve yenilenmesi gereken binalar var.