Hukuk tanımayan mafya bari insanlar siteleri ele geçirmiş vaziyette istediği gibi aidat ve sair giderler altında sitede oturanları sık boğaz ederek , tehdit ederek aidatlara zam yapıyorlar. Askari ücrete gelen zammı bahane ediyorlar kim kimler tarafından yönetildiği belli olmayan siteler var bu insanlar zorbalıkla, hukuksuz bir şekilde site yönetimini ele geçirmiş istediği gibi at koşturuyor.

Hükümet Buna Müdehale etmez ise bunuın sonuçları ağır olur kanlı ve silahlı çatışmaları görebiliriz çok yakında isteyen istediği gibi harket ettiği bu siteler özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü ilçesinde olması dikkat çekiyor bu bölgelerdeki siteler adeta sahipsiz durumdalar.

Yapıların analizi ve güçlendirilmesinde akıllı metodolojiler dönemi başlıyor Yapıların analizi ve güçlendirilmesinde akıllı metodolojiler dönemi başlıyor

Beylikdüzü Alya Dolunay’da Daire teslimler başladı

Yeni yılda asgari ücret zammıyla birlikte kira fiyatlarının yükselmesinin ardından İstanbul'da, bazı sitelerin aidat ücretlerine fahiş oranlarda zam yapıldığı görüldü. Esenyurt'ta bir sitede aidata yapılan zam oranı yüzde 220'e yakın oldu. Ev sahiplerinin fahiş aidat zamlarına karşı hukuksal hakları olduğunu söyleyen avukat, kat maliklerinin site toplantılarına katılması ve dava süreçlerini yürütmesi gerektiğini belirtti.