Teknolojik ve yenilikçi ürünleriyle geleceğin trendlerine yön veren Silverline, ankastre sektörünün ilk davlumbaz NFT’sini hazırlayarak çok yönlü bir dijital tüketici bağlantısının da temelini attı. Blatform iş birliğiyle prototip olarak tasarlanan Lightline Cube ürününü NFT olarak Digifinex platformunda açık artırma ile satışa sunan marka; 500 USD fiyat ile çıktı. Silverline 60’dan fazla ürününü en kısa zamanda meta veri tabanına taşımak için çalışmalara başladı.

 

Silverline teknolojik ve fonksiyonel ürünleriyle fark yaratıyor

Tüketici trendleri dijitalleşmenin yaygınlaşması birlikte çok daha hızlı değişmeye başladı. Ankastre sektöründe ürünlere anlık erişim, uzaktan kontrolün sağlanması ve kişiselleştirilmiş ürünler gibi trendler öne çıkarken; teknolojiyle bütünleşen, enerji tasarrufu sağlayan ve kolayca kullanılabilen fonksiyonel ürünler mutfakların gözdesi oluyor. Alışveriş sırasında e-ticaret popülaritesini artırırken, mağazalar bir markayı deneyimlemek veya bir ürünle etkileşim kurmak için birincil yol olmaya devam ediyor.

Hayata değer katan sürdürülebilir üretim yöntemleri, kullanıcı dostu ve fonksiyonel ürünleriyle mutfak dekorasyonunu bambaşka bir boyuta taşıyan Silverline, fark yaratan teknolojileri ve özellikle IoT (nesnelerin interneti) alanında geliştirdiği modelleriyle sektöre yön veriyor. Dijital dönüşümü üretim süreçleri, ürün grupları ve müşteriler olmak üzere 3 ayrı alanda ele aldıklarını belirten marka,  üretim süreçlerinde robotik, yapay zeka, nesnelerin interneti (IoT) ve veri analitiği gibi teknolojileri kullanarak gelecek odaklı ürünler üretiyor. Teknolojiyi odağına alarak tasarladıkları ürünlerle 150'den fazla uluslararası ödül aldıklarını belirten Silverline Marka Direktörü Dilek Kosova, “Dijitalleşme ile birlikte tüketici alışkanlıkları değişkenlik gösterirken, son zamanlarda ankastre sektöründe IOT gibi akıllı teknolojiler ve  sürdürülebilir üretim yöntemleri her markanın en öncelikli söylemleri arasında yerini aldı. Hal böyle olunca teknolojiyle uyumlu ve sunduğu fonksiyonlarla alternatif çözümler üreten ürünler mutfakların vazgeçilmezi haline geldi. 2023 trendlerinde ise iç mimariyle bütünleşecek tasarım ve malzeme kullanımları ön plana çıkacak. Ayrıca Inox yüzeyler her ne kadar zamansız birer klasik olsalarda, mat yüzeyler ve koyu renk kullanımların ağırlıkta olacağını ön görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Geleceğin trendlerine yön veren tasarımlar...

Kullanım alanlarına göre alternatif çözümler üreten ve modern çağın mutfak dekorasyonuna özgünlük katan Silverline, tasarım gücü yüksek ve teknolojiye odağına alan ürünleriyle kullanıcının ihtiyacına en iyi şekilde yanıt veriyor. Marka, mutfakların havalandırma ihtiyacını şık bir aydınlatma siluetiyle karşıladığı Lightline ve geniş ada mutfaklar için tasarlanan T-Light ada davlumbaz ile mutfaklara maksimum ferahlık sunuyor. “Kusursuz mükemmellik” yaklaşımı ile geliştirilen teknolojiyi odağına alan Flow-in Pro Max, indüksiyon ocak ve davlumbazı bir araya getiren tasarımıyla mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor. Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz; pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Ergonomik yapısı, esnek ve kapsamlı pişirme deneyimi sağlayan tasarımı Supreme Pro, şıklık ve fonksiyonelliği tek bir yüzeyde buluşturuyor. Gözeneksiz hijyenik yüzey teknolojisiyle donatılan ve ürün yüzeylerinde virüs ve bakteri oluşumunu engelleyen Strong ise mutfakların havasını her daim temiz tutuyor. Silverline dokunmatik kontrol paneli ve otomatik menüleriyle önemli bir ürün olan S serisi fırınlarıyla da dikkat çekiyor. Kullanıcı odaklı tasarım çizgisiyle hazırlanan S2, S3 ve S4 fırınlar, mutfaklarda pişirme deneyimini keyif ve konforla buluşuyor. S serisi fırınlara eklenen Steam Clean fonksiyonu ise fırın temizliğini en kolay hale getirerek, kullanıcıya zaman tasarrufu sağlıyor.

Silverline uluslararası arenada da başarısını kanıtlıyor

Uluslararası standartlara uygun, güvenli, çevreye duyarlı ve az enerji tüketen, teknolojinin getirdiği kullanıcı dostu fonksiyonlarla entegre ürünlerini Silverline Shop’larda tüketici ile buluşturan marka yurt içi ve yurt dışında trendlere yön veriyor. Yenilikçi tasarımlarıyla modern çağın mutfak dekorasyonuna estetik bir dokunuş katan Silverline, Flow-in Pro ve Lightline ile dünyanın en prestijli tasarım programlarından birisi olan Good Design tarafından “2021 Good Design” ödülüne layık görüldü. Bununla birlikte inovatif ve geleceğin mutfak trendlerine yön veren tasarımları RedDot Design Award ve IF Product Design Award gibi dünyanın en prestijli ödül kuruluşlarından bugüne kadar 150 uluslararası ödül alarak tasarımdaki gücünü tescilledi.