Evin en uzun zaman geçirdiğimiz alanlarından mutfakların, keyifli anlara eşlik etmesi için doğru şekilde dekore edilmesi önem taşıyor. Modern bir his yaratabilmek ve her daim trend olan sadeliği yansıtmak dekorasyon tercihlerinde belirleyici oluyor. Kendinden kulplu kapakları, pratik ve işlevsel kullanım yapısıyla trend ve sade bir tasarım modeli yaratan Themore Concept, mutfağınızda yeni bir atmosfer yaratmanızı kolaylaştırıyor. Arya Mutfak Modeli göz yormayan dokusuyla temiz ve modern bir görünüm vadediyor.

Fonksiyonel özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor

Sade şekiller ve doğal malzemelerden ortaya çıkan Arya Mutfak Modeli 22 milimetre kapak kalınlığı sunuyor. Mat Lake ve Metalik Lake yüzey seçenekleri bulunan tasarım, fümeden gece mavisine, kaşmirden sıcak antrasite kadar geniş bir skalada, yeni nesil renkleri mutfağınıza taşıyor. Çok fazla zaman, efor ve beceri gerektirmeden mutfağınızı yenileyen tasarım, büyük etki yaratacak küçük fonksiyonel özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor.

Themore Concept Hakkında:

Themore Concept Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde 17.000 m² kapalı alanda, tam otomasyona sahip seri imalat yöntemini kullanarak ve tümüyle CNC makine parkuru ile mutfak, banyo, kapı, dolap, gardırop ve dekorasyon ürünleri üreten bir firmadır. Themore Concept ürün çeşitliliği, kalite anlayışı, yüksek üretim kapasitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan tavrı ile sektöre yeni bir ses ve nefes getirmeyi başarmıştır. Hali hazırda Aydın, İzmir, Bodrum ve Kuşadası’nda 4 büyük fabrika merkez satış mağazası, aynı zamanda Bodrum, Manisa, İstanbul/Beylikdüzü, İstanbul/Erenköy, Muğla, Datça, Gaziantep, Erzincan ve Aydın/Didim’de bayileri bulunmaktadır. Markanın yurt dışında Fransa, Makedonya, Umman, ve Pakistan’da mevcut satış noktaları yer almaktadır.