Bu nedenle de birçok ilişkilerde güvensizlikle ortaya çıkar. Eğer siz de sevgilinize güvenmeyip sizi aldattığından şüpheleniyorsanız aşağıdaki yazımızı okuyarak bu şüphenizi giderebilirsiniz.

İnsanlar Neden Sevdiklerini Aldatmayı Tercih Eder?

Kızın aldattığını nasıl anlarız sorusunu cevaplamadan önce insanların birbirlerini neden aldattığını bilmelisiniz. Her aldatmanın kendine özgü nedenleri vardır. Ancak yapılan araştırmalara göre erkekler genellikle fiziksel ilgi yoksunluğunu sevgisizlikle bağdaştırarak partnerlerinin kendilerini sevmediklerini düşünürler. Kadınlar ise yaşadıkları arzu edilmek veya sevilmek gibi duygusal boşlukları üçüncü bir kişinin ilgisiyle kapatacağını düşündükleri için partnerini aldatırlar.

Bunun dışında eğer ilişkinizde şiddet veya duygusal bir istismar var ise bunlara maruz kalan kişi aldatmayı kendine bir kaçış kapısı olarak görür ve bundan uzaklaşmak isteyebilir. Ya da artık ilişkinizde eskisi gibi bir duygusal bir bağ veya fiziksel bir çekim kalmadıysa kişi bu ilişkinin heyecanının bittiğini düşünerek kendine yeni heyecanlar arayabilir. Bu yüzden neden instagramda kiminle mesajlaştığını görmek aramak ve arama kayıtlarını kontrol etmek istediğinize şaşmamalı.

En yaygın nedenlerden biri de maddi yetersizliktir. Eğer çiftlerden biri bu durumdan rahatsız oluyorsa bundan kurtulmak için eşini aldatmayı seçebilir. Bunların dışında çiftlerin birbirlerine olan saygıları yitirildiyse, artık eskisi gibi uyumlu olduklarını düşünmüyorlarsa ya da iletişimleri güçlü değilse ilişkilerini kafalarında bitirerek partnerlerini aldatabilirler.

Eğer siz de ilişkinizde bu nedenlerin belirtilerini gördüyseniz ve aldatan sevgiliye nasıl davranmalı derseniz eğer ilk olarak partnerinizle bunları konuşabilir veya profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Yukarıdaki nedenlerin büyük bir çoğunluğu ilişkiler arsındaki iletişim kopukluğundan veya ortak bir paydada buluşamamaktan doğar. Bu nedenle siz de ilk önce bu eksiklikleri giderek ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Aldatan Kız ile Birlikte Olunduğundan Nasıl Emin Olunur?

mSpy diğer uygulamalardan daha kolay kuruluma ve daha çok özelliğe sahiptir. Ayrıca daha uygun paket imkanları sayesinde alanındaki en iyi takip uygulaması niteliği taşır. Böylece mSpy sayesinde partnerinizin sizi aldatıp aldatmadığı hem kısa sürede hem de rahatça öğrenebilirsiniz. Özellikle mSpy’ın size sunduğu özellikler işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Kullanabileceğiniz özelliklerden bazıları şunlardır:

1. Mesajları İzleme

mSpy sayesinde sevgilinize hangi sosyal medya platformundan mesaj gelirse gelsin bu mesajları görebilirsiniz. Ayrıca mSpy size sadece gelen mesajları sunmakla kalmaz sevgilinizin kiminle, saat kaçta, ne kadar sürede, kimlerle yazıştığını ve hatta gönderdiği fotoğraflar gibi tüm verileri görebilme imkânı sunar.

2. Arama Kaydını İzleme

Bu özellikle sevgiliniz çağrı geçmişini temizlese bile siz kimlerle ne kadar süre konuştuğu ve aramayı sevgilinizin mi yoksa başkasının mı yaptığı gibi bilmeniz gereken tüm bilgilere erişebilirsiniz.

3. Tinder İzleme

Sizin de bildiğiniz gibi Tinder yaygın kullanılan bir arkadaşlık sitesidir. Eğer sevgilinizde bu uygulamayı aktif olarak kullanıyorsa mSpy sevgilinizin bu platformda yaptığı tüm hareketlerden sizi haberdar eder.

4. GPS Konum Takibi

Bu özellikle partnerinizin size yalan söyleyip söylemediğini kolayca öğrenebilirsiniz. Eğer işe gidiyorum diyerek evden çıkıp bir kafeye gidiyorsa mSpy’la bunu hemen öğrenirsiniz.

Bunların dışında mSpy size WiFi ağları izleme, ekran kaydedici, telefondaki uygulamaları ve programları kontrol etme ve multimedya dosyalarını görüntüleme gibi birçok özelliği de sunarak kız arkadaşınızın sizi aldatıp aldatmadığını ortaya çıkarır.

Güzel giden bir ilişkiniz var ancak son zamanlarda kız arkadaşınızda olumsuz yönde değişiklikler mi fark ediyorsunuz? Örneğin eskiden telefonunu ortalıkta bırakırken artık hiç yanından ayırmıyor mu? Veya size eskisi gibi zaman ayırmayıp daha fazla mı telefonunda vakit geçiriyor? Böyle bir durumla karşılaştığınızda aklınıza ilk sevgilinin seni aldattığını nasıl anlarsın sorusunun gelmesi çok doğaldır. Bu sorununun cevabını araştırdığınızda karşınıza genellikle ilk onunla doğrudan konuşmalısın tavsiyesi çıkar.

Peki ya sevgiliniz size bir sürpriz hazırlıyorsa ve siz de ona gidip beni aldatıyor musun diye sorarsanız ona güvenmediğinizi göstermez misiniz? Kendinizi böyle bir pozisyona sokmamak için sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını somut kanıtlarla ortaya çıkarmalısınız. Bunun için en iyi yöntem sevgilinizin telefonuna bir izleyici uygulaması yüklemektir.

Sonuç

Özetle kız arkadaşınızın size olan sadakatinden şüphelenip bir kızın sizi aldattığını nasıl anlarsınız sorusu üzerinde düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey mSpy gibi güvenilir bir takip uygulaması satın almaktır. Aldatıldığınızı öğrenmek için başka yöntemler kullanırsanız kendinizi haklıyken haksız bir pozisyona sokabilirsiniz. Bu nedenle sizin için en iyisi mSpy uygulamasını tercih etmektir.