Avaztürk.com'un haberine göre Seray Sever ileri yaşta anne olan ve bunun tadını oldukça geç tadan bir oyuncudur. 49 yaşında hiç beklemediği bir anda ikizlerine kavuşan Seray Sever, eşi ve çocukları ile ilgilenerek günlerini geçiriyor. Anneler Günü'ne özel gerçekleştirilen röportajda bugüne kadar yaşadıklarını, doğum sürecini ve kızlarının doğumu sonrası yaşadıklarını tek tek samimi bir şekilde paylaştı.

“UYKUMDA BİLE ÖZLÜYORUM”

Seray Sever anneliği nasıl tanımlarsınız? sorusu üzerine: “Son bir yılda hayat benim için sanki yeniden başladı” yorumunda bulundu. Çocukları doğduktan sonra yeni bir doğuş evresine geçtiğini söyleyen Sever:

“Uykumda bile özlediğim iki varlık hayatımda” diyerek duygularını paylaştı.

İkiz bebeklere bakmanın zorluğundan, fedakârlık gerektiren bir süreç olduğuna değinen Sever; “Canla başla her şeyinle kalbin orada atıyor” dedi.

“YEMEK YEMEYİ UNUTUYORUM”

Seray Sever 1

En çok merak edilen konu imkanları olduğu halde neden bakıcı tutmadığıydı. Seray Sever ikizleri ile kendi ilgileniyor. Tüm bakımlarını tam zamanlı olarak sağlıyor. “Zorlanıyor musunuz?” sorusuna karşılık:

“Hem de çok benim çocuklarım hareketliler. Sakin kız çocukları değiller. Yemek yemeden geçirdiğim günlerim dahi oluyor” dedi.

NEDEN BAKICILARI YOK?

Neden bakıcı tutmadığına yönelik ise:

“Bodrum'da iyi bir bakıcı bulamadım. Annem de burada onunla birlikte bakıyoruz. Anneliğimi yaşamam gerekiyordu. İlk zamanlarını kaçırmak istemedim” dedi.

“EN KIYMETLİ ŞEYİM ÖZGÜRLÜĞÜMDÜ AMA…”

Seray Sever’in Anneler Günü'ne özel yapılan röportajda en dikkat çekici tarafı ise hayatında bambaşka bir döneme başlatan ikizleri olmuştu. Onların sevgisinin her şeyin önüne geçtiğini söyleyen Sever şu itirafta da bulundu:

“Hayattaki en kıymetli şeyim özgürlüğümdü. “Hür doğdum, hür yaşarım sloganı” tam benim içindi. Şu anda 24 saat evin içerisindeyim ve bu benim seçimim. Ara sıra eşimle film izlemeyi bile özlüyorum.”