Satılık, kiralık, devre mülk ya da günlük kiralık gibi gayrimenkulünüz ya da ilanınız mı var? Şimdi sıra sizde ! Sizlere özel sunmuş olduğumuz ücretsiz fırsatlardan yararlanmanın tam sırası. Saatlerce ilan aramaya, uzun uzun kategoriler arasında istediğiniz ilana ulaşma derdine son. Birkaç tıklama ile ilanınızı yükler ya da dilediğiniz bölgede aramak istediğiniz ilana kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.



Günlük kiralık olarak ayrılmış yeni kategorimizle sadece günlük kiralık için ilanlarınız sayfa olarak konumlandırılmış olup Emlaksatiyor.com, müşterilerinizin ilanlarınıza daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasına olanak tanıyor.



Yeni gelen kurumsal veya bireysel üyeliklerimiz ücretsizdir. Şimdi sıra sizde! Tüm ilanlarınızı ücretsiz olarak ekleyebilir, aynı dakika içerisinde ilanlarınız kontrol edildikten sonra yayına alınabilir. Ayrıca kurumsal üyeliklerde 60 günlük doping ücretsizdir!



Kurumsal üyeliklerde dilediğiniz bir ilan için 60 günlük doping bizden. Ana sayfada yer alan Vitrin ilanları (En Üst Kısım) ister sıcak fırsatlar bölümü (Orta Kısım) isterseniz de öne çıkan ilanlar (alt kısım) bölümlerin tümünde 60 günlük doping bizden. Ayrıca kurumsal mağaza paket bilgileri için tıklayınız.

EMLAKĞIN ADI SOY ADI
Emlaksatiyor.com   Emlakkiraliyor.com