Kale Banyo’nun modern tasarım anlayışını sadelikle buluşturduğu yeni banyo mobilyası Lotus, dekorasyon tutkunlarına geleceği bugünden yaşamaya davet ediyor. Her detayında yenilikçi bir tasarım sunan Lotus serisi, yaşam alanlarında şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada yaşamak isteyenler için tasarlandı.

Kaleseramik markasının en güçlü oyuncuları Lotus serisinde buluştu

Bütünsel tasarım yaklaşımıyla tüketicilerin beğenisini kazanan Kale Banyo, banyo mobilyaları kategorisindeki tüm serilerini uyum içinde sunarak, banyonuza yenilik getiriyor. 

Her bakışta hayranlık uyandıran mat lake yüzeyi, dokunmatik kontrol sunan 2 farklı aydınlatma opsiyonu, Kalesinterflex seramik levhadan üretilen cam tezgah alternatifleriyle fark yaratan Lotus serisi; Zero 2.0 parlak beyaz ve mat siyah çanak lavabo setleri ile hayallerinizdeki estetik ve hijyenik banyo deneyimini yaşatıyor.

Çok amaçlı, geniş depolama alanı

Evinizde konforu tüm ayrıntıları ile yaşamak istediğiniz mekanlardan biri olan banyonuzda, banyo mobilya setleri seçiminiz oldukça önemli. Tüm ihtiyaçlarınız için size gerekli alanı sunan çok amaçlı banyo dolabı seçenekleri, Kale Banyo’da farklı stillerin çizgileri ile tasarlanıyor.

Lotus Banyo Mobilyası Serisi de yan dolap ve boy dolabı modülleriyle geniş depolama alanları oluştururken, yavaş kapanan bas-aç çekmecelerle bütün malzemelerinize yer açıyor. 

Mat Beyaz, mat siyah, mat gri lake renk seçenekleri ve aydınlatmalı ayna panosuyla banyo dekorasyonunda sınırların dışına çıkıyor.