Türkiye’nin en kalabalık nüfusa sahip şehri olarak birinci sırada yer alan İstanbul’dan çok fazla uzaklaşmak istemeyenler de öncelikle daha yakın çevreleri tercih ediyor. Bu kapsamda hem doğa ile iç içe olmak için hem de müstakil bir yaşam için Sapanca, son dönemde dikkat çekiyor.

Nexonya tarafından Sapanca’da temelleri atılan Sapanca Lake Villas projesi, 19 villadan oluşuyor. Her birinin zemin artı iki katlı ve 6+2 tipinde tasarlandığı Nexonya Sapanca Lake Villas’ta; dört yatak odası, iki yaşam alanı, beş banyo ile bir ebeveyn banyosu ve bir hobi odası ile çamaşırhane ve depoyu da içeren odalar bulunuyor. Projede ayrıca iki teras ve 1 balkon yer alıyor.

Sapanca’da Müstakil Bir Yaşam başlıyor1 

Toplam 13 bin 367 metrekare arsa alanına sahip projede villalar, Sapanca Gölü’nü de panoramik bir manzaradan görecek şekilde inşa ediliyor. Kullanıcılarına müstakil bir yaşam sunacak olan projenin donatıları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar ile kamelya ile yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve her villaya özel açık otopark bulunuyor.  Barbekü alanı, 7/24 güvenlik-villa interkom ve jeneratör sistemi gibi birçok donanım da kullanıcılara sunuluyor.

Örnek villası Nisan ayında hazır

İstanbul’a sadece altmış dakika uzaklıkta olan Dibektaş bölgesinde hayata geçirilen villa projesi Sapanca Lake Villas, merkezi lokasyonlara da yakın mesafede yer alıyor. Doğanın içinde, huzurlu ve ayakları toprağa basan güvenli bir konut arayışında olanlar için 19 villanın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Son deprem yönetmeliğine göre hazırlanan projede, 19 villa özellikli yaşam konutundan 7’sinin kaba inşaat çalışmaları bitmiş durumda buluyor. Projenin ilk örnek villasını ise Nisan ayında tamamlanmış olacak.  

Proje adresi: Dibektaş Mahallesi Sapanca - Sakarya Türkiye
Tel: 444 0 257
www.nexonya.com
www.sapancalakevillas.com

Nexonya hakkında: Nexonya İnşaat, 1980 yılından beri içerisinde bulunduğu inşaat sektöründeki başarılı çalışmalarından aldığı güç ve özgüvenle konut projeleri üretiyor. “Nexonya’da Yaşam Var” mottosuyla faaliyetlerine devam eden firma “insanca yaşamak, birlikte başarmak, akil, adil, azimli ve erdemli olmak” prensipleriyle, kullanıcılarına standartların üstünde yaşam alanları kazandırmanın gururunu yaşıyor.