Tasarım ve inovasyonda dünya referansı olan prestijli tasarım ödülü Red Dot Awards’ta toplam 6 bin 500 katılımcı arasından “en iyi tasarım” olarak seçilen Infinity koleksiyonu, 7 renk çeşidi ve 3 farklı ölçü modelleriyle ön plana çıkıyor. Geniş tasarımlı lavabolarda sabun, aksesuar veya kişisel eşyaları yerleştirmek için oluşturulan ızgaralı alan ile fonksiyonel bir kullanım sağlayan koleksiyon, gizli gideri ile ise estetik bir görünüm oluşturuyor.  

Roca-banyo

Ünlü iç mimar Fernanda Marques imzalı, estetik ve fonksiyonel bir tasarım

AD Awards, Interior Design Best of Year Honoree, Property Awards gibi birçok ödüle sahip olan Brezilyalı iç mimar Fernanda Marques’in sade, çağdaş ve entegre bir tasarım anlayışı ile ortaya çıkan Infinity Koleksiyonu, düz ve kavisli hatlarıyla dikkat çekiyor. Gizli gidere sahip olan tasarım, zarif görüntüsünün yanı sıra fonksiyonel bir kullanım oluşturuyor. Sabun, aksesuar ve kişisel eşyaları yerleştirmek için oluşturulan ızgaralı alanı ile fark yaratan koleksiyon, 7 renk tercihi ile her tarza hitap ediyor. Hassas ve kadifemsi yüzeye sahip mat beyaz rengiyle ön plana çıkan koleksiyon; beyaz, mat beyaz, inci, bej renkleri ile banyolara sade ve zarif bir dokunuş katarken; oniks, kahve, mat siyah renkleri ise daha göz alıcı bir görünüm yaratıyor.

Üç farklı modeli ile her alana uyum sağlıyor

Roca’nın özel Fineceramic® teknolojisi ile tasarlanan Infinity Koleksiyonu, ultra ince ve hafif yapısı ile üst düzey konfor deneyimi sunuyor. 60, 80 ve 100 cm olmak üzere üç farklı ölçüye sahip tezgâh üstü lavabolar, küçük mekanlardan geniş mekanlara kadar her mekana uyumlanabiliyor. 60 cm'lik modeli ile misafir banyoları veya dar alanlara uyum sağlayabilen koleksiyon, 80 cm'lik ve 110 cm'lik modelleri ile daha geniş alanlarda kullanılabiliyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 84 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 2,1 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr