Dünya genelinde müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için farklı ülkelerde Lilium, Perla, Rukan Loft, Montenapoleone, Verdana ve Bianca gibi devam eden 25’e yakın projeyi yöneten Reportage Properties, ülkemizdeki ilk projesi “Silvana İstanbul” ile Türkiye gayrimenkul sektörüne merhaba dedi.

Ülkemizde Reportage Türkiye ismiyle faaliyet gösteren markanın ilk projesi Silvana İstanbul, Bahçeşehir’de yükseliyor. Reportage Türkiye, Silvana İstanbul’un ardından Tarabya’da yeni bir projeye başlamak üzere el sıkışırken Esenyurt, Kartal ve Riva’da da arazi görüşmelerini sürdürüyor.

Silvana İstanbul1

Silvana İstanbul, Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir’de Yükseliyor

İtalyan mimarisine uygun bir konseptle Bahçeşehir’de 48 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Silvana İstanbul’da 232 adet 4+1 formatta bahçeli sıra villalar yer alıyor. İstanbul'un en hareketli ve dinamik semtlerinden birinde sakinlerine güvenilir ve sürdürülebilir bir yaşam deneyimini daire fiyatına lüks villa sahibi olma fırsatıyla sunan projede barbekü alanı, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, park, bahçe, peyzaj alanları, basketbol sahası ve satranç alanları gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

Silvana İstanbul, İstanbul’un en büyük halka açık botanik bahçesi olan Millet Bahçesi’ne, alışveriş merkezleri, restoranlar ve kültürel simge yapılar gibi şehrin en gözde cazibe merkezlerinin çoğuna yakın olarak konumlanıyor. Projenin yer aldığı bölgede Taksim, Beşiktaş ve Mecidiyeköy'e bağlayan metro hattının yanı sıra toplu ve özel ulaşım hatları, İstanbul Havalimanı, Marmaray ve birbirine bağlı tramvay hatları gibi geniş bir ulaşım ağı bulunuyor.

Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra seçkin bir nüfusa sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Modernliği, jeolojik altyapısının uygun olmasıyla Bahçeşehir, hem yerli hem yabancı yatırımcılar için en cazip bölgelerden biri olarak öne çıkıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.reportage.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 4 515 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Reportage Türkiye Hakkında

Mühendislik bilgisi ve 30 yıla dayanan uluslararası iş tecrübesiyle sürdürülebilir projelere imza atan Reportage Properties, Abu Dabi, Dubai, Mısır, Suudi Arabistan ve Fas'ta projeleri bulunan en büyük özel geliştiricilerden biridir. Bulunduğu ülkelerde en güvenilir gayrimenkul geliştiricilerinden biri olmak ve gelecek yıllarda yerel ve uluslararası alanda daha da büyük saygı kazanmak amacıyla faaliyet gösteren Reportage Properties, ülkemizde Reportage Türkiye ismiyle faaliyet gösteriyor. Reportage Türkiye, Türkiye’deki ilk projesi Silvana İstanbul’u İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Bahçeşehir'de hayata geçiriyor. Reportage Türkiye, Silvana İstanbul’un ardından Tarabya’da yeni bir projeye başlamak üzere el sıkışırken Esenyurt, Kartal ve Riva’da da arazi görüşmeleri devam ediyor.