Son günlerde bolca duyduğunuz haberleri unutun işte size Finansal destek sunan marka, herkesin sıfır kilometre otomobile sahip olmasına imkân sunuyor.

Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen müşteriler bayilerin yolunu tuutu istediği arabayı kampanyalı fırsdat fiyatlarla labilecekler 

Otomobil sahibi olmak isteyen kişiler, özellikle belli markaların sunduğu kampanya fırsatlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Global bazda otomotiv sektöründe geniş bir pazar payına sahip olan Renault, herkesin sıfır kilometre otomobile sahip olabilmesi adına yeni kampanyasını açıkladı.

Ağustos 2022 Renault Taliant, Captur, Kampanyası Başladı

Renault Finans, duyurduğu yeni kampanyasıyla beraber birçok modelin de kampanya kapsamında yer aldığını ifade etti. 400 bin TL tutarında kredi imkânı sunan Renault Finans, müşterilerine 36 ay vade seçeneğinin de sunulduğunu belirtti. Renault tarafından sunulan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler ve mevcut aracını değiştirmek isteyen kişiler tarafından büyük bir ilgi gördü.

FİYATLAR GİDEREK ARTIYOR

Ağustos 2022 Renault Taliant, Captur, Kampanyası Başladı1

Ülkemizdeki yüksek döviz kuru nedeniyle sıfır otomobillerin fiyatlarına her geçen gün yeni bir zam daha yapılmaya devam ediyor. Otomobillere gelen zamlardan dolayı araç sahibi olmak isteyen kişiler finansal desteğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor. Nakit sıkıntısı yaşayan otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için Renault, 400 bin TL taşıt kredisi imkânı sunduğunu duyurdu. Bu sayede Renault markasına ait modellere sahip olmak artık çok daha kolay olacak. Özellikle bankalar tarafından başvurulan taşıt kredilerine ret cevabı alan vatandaşlar şanslarını bu kez de Renault firması tarafından sunulan krediye başvurmak için kullanacak.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Renault Finans aracılığı ile taşıt kredisi kullanmak isteyen kişiler kampanya detaylarını araştırmaya başladı. Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olacak kampanya kapsamında 400 bin lira kredi, 36 ay vade ve yüzde 3,45 faiz oranına sahip oluyor. Bu şartlar altında taşıt kredisinin aylık ödemesi 22.079 TL olarak hesaplanıyor. Hesaplama, fatura değeri 800 bin liranın altındaki araçlarda geçerli yüzde 50’ye kadar kredilendirme oranı için yapılmış olup ayrıca, araç için peşinat ödemesinin de yapılacağı Renault tarafından belirtildi. Renault Finans tarafından kullanılacak kredinin faiz oranı ve maliyet oranları, kredi tutarına ve vade tercihine göre de değişiklik göstermektedir.