Hesaplı ve güvenilir evden eve nakliyat hizmeti almak için karşınıza çıkan seçeneklerin miktarı bunaltıcı olabilir ve dikkate alınması gereken çok çeşitli faktörler nedeniyle yapmanız gereken araştırma zor bir hal alabilir. Taşınacağınız mesafe ne olursa olsun, bu faktörlere dikkat etmek önemlidir.

Firmanın İtibarı

Kulaktan kulağa bilgi edinmek bir şirket hakkında bilgi edinmenin en yaygın yollarından birisidir. Ayrıca çevrimiçi kaynaklardan, örneğin Google Yorumlar ya da Rahat Taşın gibi kaynaklardan faydalanmak yine güvenilir bir firma bulma konusunda önemli yardımlar sağlayabilir.

İncelemeleri okurken, önceki müşterilerin tüm süreç boyunca nakliyecilerin tutumunu nasıl tanımladıklarına ve belirli sorunları nasıl ele aldıklarına dikkat edin. Yorumlar çoğunlukla olumluysa ve sadece birkaç olumsuz yorum varsa, bunları okuyun ve müşterinin olayı nasıl aksettirdiğine dikkat edin. Eğer bir şirket hakkındaki yorumlar genel olarak olumsuz ise bunlardan kaçınmayı düşünün.

Sabit Fiyat Alın

Bazı firmalar teklif usulü çalışabilirler, ancak bu taşınma gününde daha önce düşünmediğiniz bir takım ek harcamaların karşınıza çıkmasına yol açabilir. Eğer hangi firmayı seçmeniz konusunda kararsızsanız maddi hasar riskine karşı Rahat Taşın garantisi altında bir firma seçmeyi ve sabit fiyat hesaplatmayı tercih edebilirsiniz. Nakliye şirketinin taşınacak eşyaları görüp bir değerlendirme yapmasını tercih edin.

İhtiyacınız Olan Uzmanlıkta Nakliyeci Bulun

Taşınması zor özel bir mobilyanız veya taşınma ihtiyaçlarınız olup olmadığını göz önünde bulundurun. Piyano gibi müzik aletleri, spor aletleri, oyun masaları veya büyük ocaklar gibi hassas ve taşınması zor eşyalar ayrı uzmanlık ya da ekipman gerektirebilir. Tipik olarak, bir şirket kendi ağ sayfasında uzmanlık becerilerini vurgulayabilir. Bunlara dikkat etmek size uzun vadede fayda sağlayabilir. Becerilerine sahip olduğunu anlamak için harika bir yerdir.

Güvenilir bir nakliye şirketi bunlara "katma değerli hizmetler" diyebilir. Diğer katma değerli hizmetler, bir donanım sisteminin kullanımını, taşınmadan sonra profesyonel temizlik hizmetleri sunma teklifini, yukarıda belirtilen eşyaları ve değerli sanat eserlerini taşımak için özel kasalar kullanmayı ve daha fazlasını içerebilir.

Sahip olduğunuz özel taşıma ihtiyaçlarını ve bunları en iyi hangi şirketin karşılayabileceğini düşünün. Bu, sizin için en iyi nakliyecileri bulduğunuzda göz önünde bulundurmanız gereken önemli bir faktördür.

Nakliyecinin Profesyonel Olduğundan Emin Olun

Potansiyel nakliyecilerin itibarlarını, tahminlerini ve katma değerli hizmetlerini karşılaştırdıktan sonra lisanslı bir nakliyeciden faydalanmayı tercih edin. Aynı zamanda nakliye firmasının sigortasının olmasına da özen gösterin. Özellikle uzun mesafe taşınmalarında ortaya çıkabilecek birçok sorunun önüne sigorta ile geçilebilir.