Prefabrik ev imalatları depremle birlikte artış gösterdi çünkü deprem olunca insanların ilk ihtiyacı olan şey barınmak için bir yuvaya ihtiyaç var bunu en kısa zamanda ve en hızlı şekilde nasıl çözeriz araştırmasına girişince ilk çözüm noktası prefabrik evler oluyor bunun yansıra küçük konteyner evleri alıyor, bungalov evler ahşap olarak yapılanlar en çok tercih ise uygun fiyata 2+1 veyahut 3+1 prefabrik almak veyahut en kısa zamanda yaptırmak geçiyor içinden.

prefabrik ev

İnternet sitelerine giriş yaptığınızda birçok firmanın reklamlarını görürsünüz farklı model ve farklı fiyatlarda kimi zamanında teslim yapar kimi ise yapmaz sadece kısa süreliğine Google reklamı verir birçok müşteriden kaparo alır kaçar gider bu tür insanlarla karşılaşmak mümkündür.

Dikkat etmeniz gereken ayrıtılar var firma kaç yıldır bu işi yapıyor? Referansları nedir? marka bilinirliği nedir? Bu konulara kesinlikle dikkat etmeniz gerekir verilen reklamlara ve yapılmış görsellere asla inanmayınız.

prefabrik ev fiyatları

Prefabrik evler ne kadar sağlam ne kadar uzun ömürlü oluyor hiç düşündünüz mü? Araştırma yapmanız tavsiye ederiz tanıdıklarınızdan bir kullanan elbette vardır. Su basmanı iyi yapılmayan, su drenaj bölümleri eksik ve noksan yapılanlar, alçı pan kullanılan evler, yalıtım malzemesi olarak çok ince köpük kullanılan prefabrik evlerden çok şikâyet alındığını gördük bu ayırtılara dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

prefabrik evler

Prefabrik evi koyacağınız yer önemli bir konu kuzey cephe asla olmaması gerekiyor, yerden en az 50 cm yükseklikte olması şart, dış cephe yağmur sepkenlerinden uzak olması gerekiyor, dere yatağı gibi su taşkınlarının bulunduğu yerlerde asla olmaz.

En Uygun Fiyat Alacağınız İkranur Prefabrik yapılar İçin TIKLAYINIZ.

İşte Karmod Firmasının Prefabrik Ev Fiyatları için TIKLAYINIZ.

İdeal Ev Firmasının Fiyatları için TIKLAYINIZ

Makro firması için Prefabrik Ev Fiyatları İçin TIKLAYINIZ