Piyalepaşa İstanbul Premium'un konforlu rezidans daireleri, geniş balkonları, terasları ve yanıbaşındaki Polat Piyalepaşa Çarşı ile ayrıcalıklı bir yaşam restoranları, sanat galerileri ve seçkin mağazalarıyla premium yaşam deneyimini sizlere Polat güvencesiyle sunuyor. Piyalepaşa İstanbul Premium. İstanbul'u Yaşayan Otel! Şehri tüm renkleriyle yaşamak isteyenlere kapılarını açan Piyalepaşa İstanbul Oteli, sadece semt sakinlerine değil, ...

Premium bir yaşam için ihtiyacınız olan her şey Piyalepaşa İstanbul Premium’da. 73 m²'den 129 m²'ye kadar değişen, 1+1, 2+1 ve isteğinize göre 3+1’e dönüşebilecek farklı büyüklük ve tipte daireler tüm zevk ve beğenilerinize hitap edecek şekilde tasarlandı.

Şimdi, İstanbul’u “Premium” Yaşama Zamanı

Piyalepaşa İstanbul Premium projesinden daire almak ne kadar mantıklı m2 birim fiyatı 120 bin ₺ satışa çıkan projede daire fiyatları dahada yükselir mi karlı çıkarmıyıoz sorusuna bizim cevabımız şu şekilde olur. Piyalepaşa İstanbul Premium Bölgenin an iyi konumunda yabancı konsoloslukların yoğun olduğu bir bölge, Piyalepaşa İstanbul 'un ilk etabından daire alanları dinlediğimizde iyiki almışız dediler bu yüksek karları hiç bir şeyde yaşamadık diyen daire sahipleri şunu anlıyoruz ki alan karlı çıkar.

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimlerle birlikte yaklaşık 220 dairede yaşam başladı.