Pasifik GYO, Levent ve Göktürk’te 17 milyar TL değerindeki üç Next Level projesiyle İstanbul’a imza atmaya hazırlanıyor. Pasifik GYO olarak şu anda Ankara’da bir, İstanbul’da üç olmak üzere dört projeyi yürüttüklerini belirten Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara’da toplam 1 milyon 180 bin 15 metrekare inşaat alanı, 3 bin 360 adet bağımsız bölüm bulunduğunu hatırlattı. Merkez Ankara’nın inşaatının yüzde 55’inin tamamlandığını ifade eden Fatih Erdoğan, şunları söyledi.
 
Merkez Ankara projemiz etap etap tamamlanacak çok büyük bir proje. İlk etabının teslimini tamamladık. İkinci etabın teslimleri ise çok yakın bir zamanda başlıyor. Projenin satışları 4 yıldır devam ediyor ve satış performansıyla da prim performansıyla da çok başarılı olmuş bir proje. Ayrıca, bugüne kadar yapılan satışların tutarı ile kalan stokların bugünkü rayiç fiyatlarla satış değeri toplamı 11 milyar TL’yi buluyor ve bu rakam projenin satış geliri performansıyla da beklenenin çok ötesinde bir başarıya koştuğunu gösteriyor.

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan
 
İstanbul projelerine ilişkin de bilgi paylaşan Fatih Erdoğan, “Levent’te geliştirdiğimiz Next Level İstanbul projemizde arazi teslim çalışmaları son aşamaya geldi, arsa üzerinde bulunan eski jandarma lojmanlarının taşınması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yakında yıkım çalışmalarına başlayacağız. Ruhsat projelerimiz hazır, süreçler tamamlanmak üzere. Göktürk’te geliştirmekte olduğumuz Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerimizde ise arazi teslimleri tamamlandı, şantiye kurulumları bitti, ruhsat projelerimizi belediyeye sunduk, kısa sürede sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi. 
 
Pasifik GYO’nun İstanbul’daki üç projesinde toplam inşaat alanının 250 bin metrekare olacağını ve bugünkü rayiç fiyatlarla hesaplandığında projelerin toplam satış gelirinin 17 milyar TL çıktığını ifade eden Fatih Erdoğan, “Bu üç projenin önümüzdeki üç yıl içerisinde satılacağını düşündüğümüzde ve enflasyonist ortamın bir süre daha devam edeceği hesaba katıldığında, satış gelirinin çok daha yüksek bir rakama ulaşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz” diye konuştu. 
 
Fatih Erdoğan hem hayat kalitesi hem tasarımları hem de operasyonel olanaklarıyla fark yaratacak üç yeni projeyle Next Level farkını İstanbullulara yaşatmaya hazırlandıklarını söyledi. İnşaat sektörüne girdikleri ilk yıllardan bu yana İstanbul’un merkezinde ve şehrin mimari dokusuna değer katacak projeler gerçekleştirmeyi çok istediklerini, Etiler girişinde yer alan Eski Jandarma Lojmanları’nın bulunduğu arsa ile bu konuda çok ciddi bir adım 
 
attıklarını ifade eden Fatih Erdoğan, aralık ayında da İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Göktürk’te aldıkları iki arsayla İstanbul’daki güçlerini daha da artırdıklarını anlattı. Pasifik vizyonunu İstanbul’daki projeleriyle birlikte daha geniş kitlelere gösterecekleri için çok heyecanlı olduklarını belirten Erdoğan, “İstanbul’a öncelikle Next Level farkını yaşatacak üç projeyle giriyoruz. Projelerimizi şehri değiştiren, hayatı farklılaştıran, şehircilik kavramına yeni açılar katan bir anlayışla hayata geçiriyoruz. Amacımız, sadece güzel ve sağlam binalar yapmak değil, estetik ve konforlu alanlar geliştirerek, beklentilerin ötesinde bir yaşam standardı için detaylı düşünülmüş, sınırsız hayal gücüyle işlenmiş, akıldan ve teknolojiden beslenen, ama doğaya, yeşile ve insana saygılı bir felsefeyle şehre ve geleceğe şekil vermektir” diye konuştu. 
 
Next Level İstanbul, şehrin merkezinde yemyeşil bir proje olacak

İstanbul’un en merkezi, en güzel, en değerli yerinde yemyeşil, kendi başına marka olabilecek bir proje hayata geçireceklerini ifade eden Fatih Erdoğan, Next Level İstanbul ile ilgili şunları söyledi:
 
“Next Level İstanbul projemizde şehrin gerçek merkezinde, coşkulu ve hareketli sosyal yaşamın tam içinde geniş bahçe ve terasları, kendi içinde müstakil yapısı, yeşilin her tonuyla kendi dinginliğinde kalabilen bir proje hazırladık. Next Level İstanbul, İstanbul’un merkezinde lüks segmente hitap eden, her detayın kullanıcının yaşam kalitesini arttıracak şekilde planlandığı sosyal donatılar ile çevrili, ancak korunaklı ve yeşile dokunan bir yaşantı sunacak.” 
 
Next Level Country projesinde arazinin doğal kotları ile uyumlu, modern tasarım çizgileri barındıran yeni nesil şehir villaları sunacaklarını anlatan Fatih Erdoğan, Next Level Göktürk projesinde ise pandemi ve yeni dönem kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilecek inovatif tasarım yaklaşımı ile geliştirilen az katlı, geniş teraslı ve balkonlu dairelerin yer alacağını ifade etti. Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Next Level Göktürk, sakinlerimizin bir taraftan özlemini duyduğu mahalle yaşamını, komşulukları, sokakta oynanan oyunların tadını çıkarmalarını, diğer taraftan hemen yanı başlarındaki hareketli şehir yaşamının tüm imkanlarından yararlanmalarını sağlıyor. Projede yer alan balkonlar, teraslar ve bahçeler de sakinlik ve huzuru beraberinde getiriyor. Next Level Country, ise country tarzı yaşamın ana unsuru ormanı, doğayı ve tüm yeşili özel mimari unsurlarıyla hatta tarihi su kemerleriyle kucaklıyor. Doğal ama Next Level şıklığında ve kalitesinde bir yaşam sunuyor.”