Çok uzun süren kentsel dönüşüm süreci ardından imar ile ilgili çalışmalar da epey zaman aldı. İnşaat ruhsatlarının alınması ile beraber imalat hızlıca başladı. Şu anda 7 bloktan 6’sının kaba inşaatları tamamlandı ince işler devam etmektedir. 1 Blokta ise kaba inşaat devam ediyor. Anadolu yakasında lüks konut projesi olarak konumlanan Panaroma Çamlıca projemiz, 20 dönüm arazi üzerinde 7 blok ve 76 daireden meydana gelmekte. 1+1’den 5+1’e farklı daire seçenekleri ile her aileye uygun bir yaşam alanı tasarlandı.

Bahçe ve çatı dublekslerinin de bulunduğu Panaroma Çamlıca Evleri’nde sosyal yaşam içinde her şey düşünüldü. Açık alanda güvenlik, tenis kortu, basketbol sahası, seyir terasları oturma bölümleri ile çocuklar için eğlence havuzu ve oyun parkının yanı sıra geniş peyzaj alanları ön plana çıkıyor. Kapalı alanda ise havuz, 2 adet fitness salonu, sauna ve komşularınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz site lokali bulunuyor. Panaroma Çamlıca’da Mayıs 2023 de yaşam başlayacak.

Cahide-Omaç

Panaroma Çamlıca Evleri Projesinin Avantajları Neledir?

İstanbul’un en keyifli manzaralarından birine, şehir merkezi avantajı ile sahip olmak istiyorsanız adresiniz Panaroma Çamlıca Evleri olmalı. Hem alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar ve çevre yollarına yakınlığı hem de eşsiz bir adalar manzarası ile farkını ortaya koyan bir proje.

Panaroma Çamlıca Evleri, konum itibariyle İstanbul’un merkezinde, Üsküdar sırtlarında, yeşil ve deniz havasını birlikte sunabilen özel bir projedir. Kent yaşamının yoğunluğundan uzak, İstanbul’un en merkezi bölgesinde, yine şehrin içinde fakat sakin, manzara ile iç içe ve ailelerin, komşuluk ilişkilerinin olduğu bir yaşam tarzı oluşturmak hedeflenmiştir. Yaşam alanları az katlı binaların arasında, bahçe alanları içerisinde kurgulandı.

Emaar AVM’ye Akasya AVM’ye, Acıbadem Hastanesi’ne, Bilfen Koleji, Doğa Kolejine 5 dk mesafede Çamlıca Seyir kulesinin ise yanı başında bulunmaktadır.

Mevcut kampanyalar hakkında bilgi verir misiniz?

Haziran ayına özel %50 peşin 12 ay vade farksız taksit kampanyamız ile teslime kadar vadeli ödeme seçeneği sunuyoruz. Ayrıca, www.panaromacamlica.com adresimiden proje ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.