Avantajlı Fiyatlarıyla: Nissan Qashqai Midnight Edition Çok farklı seceneklerle alıcılarına güzel imkanlar sunuyor. Nissan, tasarım değişiklikleri ve ek donanımlarıyla dikkat çeken Qashqai Midnight Edition için sunduğu cazip kampanyasıyla seneyi kapatıyor. 

Versiyon, 319.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 120.000 TL’ye 12 Ay 0,99% kredi kampanyası da müşterileri bekliyor.

Nissan, bir dizi tasarım değişikliği ve ek donanımlarıyla Qashqai Midnight Edition versiyonunu tanıtmıştı. Kompakt SUV sınıfının yaratıcısı olan ve hem bireysel hem de aile kullanımına da uygunluğuyla beğeni toplayan Qashqai, Midnight Edition tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nissan senenin son kampanyası olarak 1.3 benzinli otomatik Midnight Edition 319.900 TL, 1.5 dizel otomatik Midnight Edition versiyonu ise 339.900 TL avantajlı fiyatlarıyla müşterileriyle buluşturuyor. Ayrıca 120.000 TL’ye 12 Ay 0,99% kredi kampanyası da müşterileri bekliyor.

Nissan Qashqai Midnight Edition; akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı, akıllı anahtar gibi birçok Nissan Intelligent Mobility özelliğiyle de güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor.