Projede daireler, Nisan ayı itibariyle oturuma hazır olacak.  Toplam üç etaptan oluşacak olan Nexonya’nın Element projesinde ikinci etabın inşaat çalışmaları da devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan Element 2,
iki blok halinde yükseliyor. 15 ve 9 katlı olarak  tasarlanan Element 2 projesinde;
37 adet 1+1, 41 adet 2+1, 14 adet 3+1 olmak üzere toplam 92 adet daire bulunuyor.

 

Ümraniye’de deprem yönetmeliğine uygun olarak temelleri atılan proje İstanbul’da finansın yeni merkezine olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Hem yatırım hem de oturum için avantajlı bir lokasyonda olan projenin sosyal donatıları arasında; havuz, çocuk parkı, kamelya ve basketbol sahası yer alıyor.  Projede 7/24 güvenliği sağlayan kapalı devre kamera sistemi de yer alıyor. Ayrıca her daire için kapalı otoparktan çift asansörle daireye çıkış imkânı da sunuluyor.

Proje adresi: Aşağı Dudullu Mah. Cami Cad. Tekinsoy Sk. No:39/28’a

Ümraniye / İstanbul

Tel: 444 0 257
www.nexonya.com
www.nexonyaelement.com

 

Nexonya hakkında: Nexonya İnşaat, 1980 yılından beri içerisinde bulunduğu inşaat sektöründeki başarılı çalışmalarından aldığı güç ve özgüvenle konut projeleri üretiyor. “Nexonya’da Yaşam Var” mottosuyla faaliyetlerine devam eden firma “insanca yaşamak, birlikte başarmak, akil, adil, azimli ve erdemli olmak” prensipleriyle, kullanıcılarına standartların üstünde yaşam alanları kazandırmanın gururunu yaşıyor.