Yıllar önce aynı dizi kadrosunda tanıştığı Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül eşiyle birlikte başrolünü oynadığı son dizi projesi Gecenin Ucunda ile yeniden hayranları ile buluştu. Onu son günlerde daha çok ön plana çıkaran ise fantastik kurgusu ile dikkat çeken Ah Belinda filmi oldu.

Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili'nin başrolünü üstlendiği dizi Netflix platformundan izlenebiliyor.

Netflix'te yayına giren ve izleyici kitlesi tarafından oldukça sevilen başarılı performansı ile yine göz dolduran Neslihan Atagül filmde başrol oyuncusu Dilara Başaranı canlandırıyor.

Neslihan Atagül'ün hayatı merak ediliyor.1

ANNESİ BEYAZ RUS BABASI ÇERKES!

30 yaşında olan güzel oyuncu nefes kesen fiziği ile başarılı oyunculuğunu bir araya getirerek ortaya koyduğu performansıyla özel hayatı hakkında da merak uyandırıyor. Şimdilerde eşiyle bir yaşam süren Atagül annesine olan benzerliği ile daha çok anılmaya başlandı. Güzelliğinin arka planında annesinin aslında Rus kökenli olduğu bilgisi öğrenilirken paylaştığı fotoğraflar da ortaya çıktı.

Neslihan Atagül'ün annesini ilk kez görenler şaşkınlık duydu. Annesi beyaz Rus, babası ise Çerkez kökenli olan Atagül ilk kez Yaprak Dökümü ile tanındı. Ardından başarısı o kadar hızlı ilerledi ki İlk Aşk isimli bir filmde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'ne davet edilerek umut veren genç kadın oyuncu ödülünü kazandı.

KARİYER HAYATI!

Kariyeri bir anda parlayan Atagül başarılı oyunculuğunu her geçen yıl katladı. Oyunculuktaki ilerleyişi hayranları tarafından da yakından takip edilirken Fatih Harbiye isimli dizi başlayan popülerliği Kara Sevda isimli dizi ile zirveye ulaştı. Burada Burak Özçivit ile başrollerini paylaştığı o efsane ve unutulmaz diziye damga vurdu. Son olarak Sefirin Kızı’nı canlandırmış ve setlere ara vermişti.

Atagül yıllar sonra setlere yeniden dönerek bu kez eşiyle beraber bir projede yer almak istedi. Star TV'de geçtiğimiz yıl başlayan Gecenin Ucunda isimli dizide Macide karakterine can verdi.