Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, arsa projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Arkadaş indirimi adıyla başlatılan kampanyada, satış ofislerine bir arkadaşı ile başvuran herkes, Nef Arsa’nın bulunduğu tüm bölgelerdeki arsalara arkadaşı ile birlikte yüzde 30 indirimle sahip olabilecek. 25 Mayıs itibariyle başlayan kampanya, 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

Dünyada bir ilki hayata geçirerek ‘hazır arsa’ modelini geliştiren Nef, Türkiye genelinde arsa sahibi olmak isteyenlere fırsat kapılarını aralamaya devam ediyor. Hemen hemen herkesin hayali olan sevdiğimiz arkadaşlarımız ile bir arsa alalım üzerine evlerimizi yapalım hayalini Nef Arsa gerçekleştiriyor.  ‘arkadaş indirimi’ adıyla kampanya başlatan Nef, bir arkadaşı veya yakını ile gelen herkesi yüzde 30 indirimle Nef Arsa sahibi yapıyor.

Nef Arsalar

Tüm Nef Arsa projelerinde geçerli olacak kampanyada indirim dışında banka güvencesi ile ödeme konusunda da Nef Arsa sahibi olmak isteyenlere avantajlı seçenekler sunuluyor.  Yüzde 30 indirim kampanyasıyla birlikte 375,000 TL’den başlayan vadeli fiyatlarla arkadaşı ile gelen herkes birer Nef Arsa sahibi olabilir. Başvuruların satış ofislerinden ya da internet üzerinden alındığı kampanya, 31 Mayıs’a kadar devam edecek.