Bayram alışverişi, faturalar, genel giderler derken cebinizde paranız tükendiyse bu kredi tam olarak size göre. TEB, şartları sağlayan herkese anında 70 bin TL kredi fırsatı sağlıyor. İşte tüm detaylar.

TEB avantajlı kredi kampanyası

Avaztürk.com haber sitesinin haberine ğöre Pahalılık, hesapta olmayan ödemeler, faturalar derken vatandaşlar ay sonunu getirmekte güçlü çekiyor. Ay sonunu getiremeyen ve birtakım ihtiyaçlarını karşılamak adına krediye başvuran milyonlarca insan var. Durum böyle olunca da bankalar kampanya üstüne kampanya yapmaya hatta kampanyalarında yeni güncelleme yapmaya devam ediyorlar.

TEB, tüm ihtiyaçlarız karşılayacak yeni kredi kampanyasını duyurdu. TEB, 70 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Söz konusu krediyi sadece CEPTETEB Mobil’i kullanarak, yeni banka müşterisi olan ve CEPTETEB Marifetli Hesap açanlar faydalanabilecek. TEB, kampanya dahilinde müşterilerine 1.000 TL’den 70 bin TL’ye kadar avantajlı ‘hoş geldin faizi’nden faydalanabileceğini duyurdu.

 TEB üç ay ödemesiz kredi şartları neler?

Tüm ihtiyaçlarız karşılayacak yeni kredi kampanyasını duyuran TEB kampanya ile ilgili detaylar tek tek paylaştı. 70 bin TL kredi kampanya şartları ise şu şekilde yer alıyor;

Kampanya ile ilgili detaylar veren TEB kredinin tüketici kredisi olduğunun altını çizdi.

TEB, banka müşterisi olduktan sonra kredi başvuruları CEPTETEB üzerinden gerçekleşmesi gerekmektedir.

Söz konusu olan krediye başvuracak kişilerin 18 ile 75 yaş arasındaki olması gerekmektedir.

Ayrıca banka, söz konusu olan kredi kapsamında teminatsız olarak vereceği kredinin faiz oranları ise yüzde 1,55’ten başlayacağını duyurdu.

Bankanın yeni müşterilerine sunduğu avantajlar bunlarla sınırlı kalmadı. Bankanın yeni müşterilerine özel bir diğer avantaj ise geri ödemelerdeki ertelemeler neler TEB, ilk üç ay ödeme yapmak istemeyen kişiler talep doğrultusunda bu fırsattan yararlanabileceğini duyurdu.

Söz konusu olan kredi kapsamında 36 aya kadar taksit imkanı yer alıyor.

TEB kredi kampanyası ile ilgili merak ettiğiniz diğer soruların cevabını TEB resmi web sitesi üzerinden bulabilirsiniz