Milli Emlak' Uygun Fiyatlı Arsa Alma İmkanı Sunuyor Milli Emlak' Uygun Fiyatlı Arsa Alma İmkanı Sunuyor

41 ilde hazine arazisi satışı başladı! Milli Emlak 911 TL taksitle arsa satıyor - Ucuz ev sahibi, arsa sahibi olmak istiyorum diyenlerin aradıkları fırsat Milli Emlak'tan geldi. Mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar için beklenen 2024 satış ilanları ve yeni ihale duyuruları yayımlandı.

Yayımlanan ilanlar kapsamında 41 ilde farklı çok sayıda hazine arazisi satışa çıkartıldı. Yükselen konut fiyatları sonrasında pek çok kişi hem üzerine ev yapmak hem de daha düşük fiyatlı olması nedeniyle arsa satın almaya yönelmişti. Milli Emlak atıl durumda olan ve ekspertiz çalışmaları tamamlanan arsaları satışa çıkardı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSALAR İÇİN YENİ İLANLAR YAYIMLANDI! HANGİ İLLERDE HAZİNE ARAZİSİ SATIŞI YAPILIYOR?

Arsa Yatırımları sizlere her zaman kazandırır

Mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar için yeni satış ilanları yayımlandı. Milli Emlak GOV TR resmi sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda 41 farklı ilde yer alan çok sayıda taşınmaz satışa çıktı. Satışa sunulan hazine arazileri için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılırken taksitli ödemelerde ise 24 ay taksitle ödeme imkanı sunulmaktadır.

milli-emlak-1.jpg

milli-emlak-2.jpg

Bingöl Merkez'de yer alan 437 m2 büyüklüğüne sahip olan hazine arazisi 21 bin 876 TL olarak açıklanırken 24 ay taksitle ödeme yapan kişilerin aylık ödeyecekleri tutar sadece 911 TL olacak. Yani aylık bir gram altın fiyatının bile altına arsa yatırımı yapma imkanı elde etmiş olacaklar.