Şehir merkezinin en büyük parkı olacak Millet Bahçesi’ne komşu Metafor Ankara, bakanlıklar ve kamu binalarının, üniversitelerin, şehir hastanelerinin, eski ve yeni adalet saraylarının, otellerin, alışveriş merkezlerinin ve iş dünyasının bulunduğu merkezi bir lokasyonda yer alıyor. Ankara trafiğinin ana arterleri olan Samsun yolu, Konya yolu ve İstanbul yolunun yanı başında, metro ve diğer tüm toplu ulaşım imkanlarına yakınlığıyla benzersiz bir konum avantajına sahip olan Metafor, hem iş hayatı için buluşma noktası hem de seçkin markalar için açık hava mağaza seçenekleriyle başkentin yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Metafor Ankara ofis, residence ve açık hava alışveriş merkezini bir arada sunan konseptiyle şehrin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için dünyaca ünlü mimari ekip tarafından özel olarak tasarlandı. 157.000 m² proje alanına sahip Metafor’da, 27.000 m² AVM, 237 adet mağaza, 618 Adet Ofis ve Home Ofis bulunmaktadır.

Metafor Ankara, sosyal donanımlarıyla da sakinlerine eşsiz imkânlar sunmaktadır. Her katta bulunan kat bahçelerinin yanında, hem iş hem de sosyal hayatınızda ihtiyaç duyacağınız bütün hizmetler Metafor’da bulunmaktadır.

Konferans ve toplantı salonları

Fitness Salonu

Pilates Salonu

Oyun Salonu

Cep Sinema Salonu

Cafe ve Restoranlar

Kuru Temizleme & Lostra

Concierge

Kapalı Otopark

Resepsiyon

Yüzme havuzu ve hamam

Lobi ve Karşılama Hizmetleri gibi pek çok olanak Metafor’da sizi beklemektedir.