Eşsiz İstanbul Boğazı Manzarasına Sahip  ve Eşsiz İstanbul Boğaz’ı ile İç İçe Butik Bir Yaşam Sunan Mesa Çengelköy Bosphorus’ta ailer yaşamaya başladı.

Yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış, denizi içine alan butik daireler ile boğaz manzarasını birleştiren Mesa Çengelköy Bosphorus, İstanbulluları Çengelköy’de modern bir yaşama davet ediyor. İstanbul’un tarihi dokusu en keyifli semtlerinden biri olan Çengelköy; sahili, çınarı, iskelesi, börekçisi, semt kültürü ve muhteşem doğal güzellikleri ile Mesa Çengelköy Bosphorus’a ev sahipliği yapıyor. Mesa kalitesi ve güvenini geniş bir yeşil arazi, az katlı ve geniş teraslı bir proje konsepti ile buluşturan projede yaşam başlıyor.

Banka kredili 120 ay %1,49 vade oranı

Hemen teslim olanağına sahip sınırlı sayıda stok dairelerin satışı, banka kredili olarak 120 ay %1,49 vade oranı ile devam ediyor. Yaklaşık 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen projenin yarısı yeşil alana sahip ve çevre dokusuna uyumlu 4 blok ve 54 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 120 ile 267 metrekare arasında değişen çeşitli konut tiplerinin bulunduğu Çengelköy Bosphorus projesi, 3+1’den 6+2’ye kadar kalabalık ailelerin de ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekleri yaşam alanları sunuyor.

‘Kaliteli yaşam’ garantisi 

Çengelköy’ün tarihi dokusu içinde modern bir yaşam sunan Mesa Çengelköy Bosphorus, farkını yalınlığıyla ortaya koyan bir mimariye sahip. Projenin kendine has ve sade tasarımında, İstanbul Boğazı’nı ve boğazın her anına eşlik eden benzersiz renklerini evlerin içine, yaşamın baş köşesine davet eden büyük teraslar, geniş saçaklar ve şeffaf cepheler ile ahşap ve metal profiller kullanıldı.

Projede kapalı yüzme havuzu, fin hamamı, sauna, fitness salonunu kapsayan sosyal alanın yanı sıra çocuk parkı, spor ve  özel peyzaj alanları ve kişiye özel otoparklar ile butik ve modern bir hayat mümkün kılınıyor.

Yenilenebilir enerjinin tüm dairelerde kullanımını sağlayan ve sürdürülebilir yaşama destek veren Mesa Çengelköy Bosphorus sadece Boğaz’a değil, İstanbul’un her noktasına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. İstanbul Havalimanı’na 49 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 3.4 km uzaklıkta bulunan Çengelköy Bosphorus evleri Çengelköy Sahil’e yürüyerek 15 dakikalık bir mesafede konumlanıyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.mesacengelkoy.com ve 444 9 366