Maslak Koru Invest İnşaat'ın bölgede bir çok yaptığı projelerden birini daha hayata geçiriyor çok kısa zamanda lansmanı gerçekleşecek olan projeye yoğun bir ilgi olacağı görülmektedir Basınla buluşmasına günler kala bizler şimdiden haberiniz olsun diye bilgilendirme yapıyoruz.

Maslak Koru’da doğa, yaşamınızın her metrekaresinde size eşlik ediyor. Bahçede güzelliğiniz, balkonda mutluluğunuz oluyor. Kimi zaman hayallerinize yön veriyor kimi zaman işinize prestij katıyor. Vadi hayatınız, Koru nefesiniz oluyor!

Ayrıcalığın her tonu Maslak Koru

Maslak Koru sunduğu 1+1’den 5+1’e daire seçenekleriyle her tarza hitap ediyor. Geniş aileler, yeni evliler ya da yatırım amaçlı alacaklar için birçok olasılık mevcut.
Maslak’ın enerjisi Koru’nun yeşiliyle bir oluyor, hayallerini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Maslak sizin için koruya açılıyor!

Tam karşısında eşsiz Belgrad Ormanı manzarası... Ve pencereyi açtığınız zaman evinizi saran yemyeşil bir dünya. Maslak’ta koru her an yanınızda. Şehrin içinde doğayla kol kola bir yaşama kim hayır diyebilir ki?

Her işin içinde!

Maslak Koru ofislerinde işin içine koru giriyor. Projeyi çevreleyen Belgrad Ormanı ve doğal güzellikler, size yemyeşil bir çalışma ortamı sunuyor. İşinize prestij katan ofislerde hem kazanıyor hem tazeleniyorsunuz.

Sağlam temeller... Gerçekleşen hayaller!

C40-C50 beton ve S500C nervürlü donatı/demir kullanılarak, demirli fore kazıklarla birlikte çift radye temel tekniği ile uluslararası standartlara uygun inşa edilen Maslak Koru projesi, Devlet Üniversitesi onaylıdır. Maslak Koru’da sağlam temeller üzerinde yükselen nefes dolu bir gelecek sizi bekliyor.

Park dert olmaktan çıkıyor!

Artık saatlerce park yeri aramak veya aracınızı sokağa park etmek yok! Aracınızı kapalı otoparka güvenle bırakıp evinize çıkabilir, gönül rahatlığıyla manzaranızın keyfini sürebilirsiniz.