Uludağ 2. gelişim bölgesinde yer alacak otelin, yılın on iki ayı hizmet verecek bir dağ oteli olması ve 2024'ün son çeyreğinde açılması planlanıyor. 

Günlük kiralık evlere yapılan düzenlemeden kimse memnun değil Günlük kiralık evlere yapılan düzenlemeden kimse memnun değil

 

Bursa’nın dört mevsimi ayrı güzel destinasyonu, Uludağ yıl boyunca yerli ve yabancı turistleri cezbediyor. Yemyeşil doğasıyla sadece kayak değil trekking ve dağ bisikleti gibi doğa sporları için de benzersiz bir deneyim merkezi. Proje için işbirliği içinde olunan tüm paydaşlar gerçekleştirdikleri kürasyonla oteli gastronomi, wellbeing, doğa sporları, sanat adına Uludağ’ın yeni merkezi haline getirmeyi hedefliyorlar.

Marriott International Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirmeden Sorumlu Başkanı Jerome Briet, "DYC Turizm İşletmecilik ile birlikte Autograph Collection otellerini, tüm dünyadan seyahatseverlerin Türkiye'de keşfedebileceği büyüleyici bir konuma taşımaktan heyecan duyuyoruz. Uludağ, kendine has yöresel dokusuyla özgünlüğe odaklanan ve özenle seçilmiş otellerden oluşan markamız için mükemmel bir destinasyon. Bu imza aynı zamanda Marriott International'ın Türkiye'deki portföyünü büyütme ve sunduğu seyahat deneyimlerini çeşitlendirme taahhüdüyle de uyumlu" şeklinde konuştu.

Kayak pistlerinden konaklama alanlarına doğrudan erişim sağlayan ski-in&ski-out otel özelliğiyle Autograph Collection Hotel, kayak pistlerine hakim bir manzaraya sahip olacak. İki ve üç yatak odalı süitler de dahil toplam 92 oda ve beş dağ evinden oluşacak şekilde planlanan otelde restoranlar, spa ve sağlıklı yaşam merkezi, yüzme havuzu, iş merkezi, toplantı alanları, mağazalar ve çocuk kulübü gibi çeşitli eğlence ve dinlenme olanakları yer alacak.

DYC Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ceylan, açılacak yeni tesise ilişkin, "Yakın geçmişte Bursa'da ve ulusal çapta birçok başarılı işe imza attık. Bu girişimimizi de temel ilkelerimiz ve vizyonumuzla uyumlu bir şekilde, dünya çapında tanınan ve kurumsallaşmış bir markanın başarılarından ilham alarak yönetmeyi hedefliyoruz. Uludağ, yalnızca kış turizmiyle değil; sağlık, gastronomi, sanat başta olmak üzere her mevsim farklı seyahat deneyimi sunma potansiyeliyle de öne çıkıyor. Marriott International ve Autograph Collection markasıyla öncelikli hedefimiz, bölgede kış turizminin ötesine uzanan, farklı seyahat deneyimleri sunan bir tesis yaratmak olacak" açıklamalarında bulundu.

Autograph Collection'ın portföyünde dünya çapında 290'dan fazla otel bulunuyor. Otellerin her biri ayrı bir tutkunun ürünü olup, kurucusunun vizyonunu hayata geçirerek benzersiz bir otel deneyimi sunuyor. Autograph Collection otelleri, genlerinden gelen ustalık gereği özenle seçiliyor ve hayatta kalıcı izler bırakan zengin ve etkileyici anlar vaat ediyor.

Marriott International Hakkında: 

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), Bethesda, Maryland, ABD merkezlidir ve 139 ülke ve bölgeye yayılan 31 lider marka altında yaklaşık 8.700 tesisten oluşan bir portföyü kapsar. Marriott, tüm dünyada otel işletmeciliği yapmakta ve franchise vermektedir. Şirket yüksek ödüllü seyahat programı Marriott Bonvoy®'u sunmaktadır. Daha fazla bilgi için, lütfen  adresindeki web sitemizi ve en son şirket haberleri için, www.marriottnewscenter.com adresini ziyaret edin. Ek olarak bizimle Facebook'ta, Twitter'da ve Instagram'da @MarriottIntl ile bağlantı kurun.

Autograph Collection Hotels Hakkında: 

Autograph Collection otelleri, 50 ülke ve bölgede en çekici destinasyonlarda yer alan 290'dan fazla bağımsız otelinin tamamının kendine has doğasını ortaya koyarak özgünlüğü savunur. Her otel, kendisini benzersiz ve özel kılan net bir vizyon, ruh ve hikâyeden ilham alan bir tutkunun ürünüdür: Bir Benzeri Daha Bulunamaz. Tasarım ve ağırlama konusunda doğalarından gelen ustalık gereği ve farklı bakış açıları göz önünde bulundurularak özenle seçilen Autograph Collection otelleri, hayatta kalıcı izler bırakan zengin ve etkileyici anlar vaat ediyor. Daha fazla bilgi için lütfen www.autographhotels.com adresini ziyaret edin ve #BirBenzeriDahaBulunamaz denilebilecek büyüleyici anlardan ilham almak için Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarını keşfedin. 

Autograph Collection, Marriott International'ın küresel seyahat programı Marriott Bonvoy®'a gururla dahil olmuştur. Bu program, üyelerine olağanüstü bir küresel marka portföyü, Marriott Bonvoy Moments'ta özel deneyimler, ücretsiz geceler ve Elit statü tanıma gibi benzersiz avantajlar sunar. Ücretsiz kayıt olmak veya program hakkında daha fazla bilgi almak için www.marriottbonvoy.com adresini ziyaret edin.