Çalıştığı firmalara farklı ve somut fayda sunmayı ilke edinen danışmanlık firması Digital Advice Lab, yeni başlattığı Digital Health Check hizmetiyle firmalara alanında benzersiz bir analiz sunuyor. Markaların işleyişini 144 maddede analiz eden Digital Health Check’le markaların tüm panellerine giriş yapılıyor ve hiçbir detay gözden kaçırılmadan, teknik, stratejik ve kreatif detaya sahip kapsamlı bir rapor hazırlanıyor. Pazarlama, IT ve CRM departmanlarıyla görüşülerek hazırlanan analizlerle, markalara somut faydalar üzerinden başarı hikayeleri yazdırılıyor. 

YOL HARİTASI ÇİZİLİYOR

Analiz sonrasında markaların hemen hayata geçirebilecekleri detaylı bir reçete ve yol haritası çıkarılıyor. Marka bunları Digital Advice Lab ile çözmek isterse verdiği danışmanlıkla reçeteyi birlikte hayata geçiriyor. Tam bağımsız, çözüm odaklı, dijitalin mutfağından yetişmiş̧ bir ekibe sahip Digital Advice Lab, Türkiye’de tek olan bu iş modeliyle hizmet verdiği markalarla organik bir bağ kuruyor, onlara dışarıdan bakan göz oluyor ve birlikte başarı öyküleri yaratıyor.

KİŞİYE VE KURUMA ÖZEL EĞİTİM

Farklı yeteneklerde ve departmanlarda toplamda 11 kişilik bir ekibe sahip Digital Advice Lab’ın güçlü olduğu diğer yanı ise eğitim. Sektöre yönelik kurumsal ve akademik iki ayrı eğitim hizmeti sunan firma, kurumsal eğitimlerin her birini kişi ya da kurumlara özel olarak hazırlıyor. Eğitimler C-level, yönetici ve marka ekibi olmak üzere üç ana eğitim başlığında gerçekleştiriliyor. Herkes tarafından anlaşılır, uygulamaya yönelik bu eğitimler sonrasında yönetici veya çalışanlar öğrendiklerini hemen hayata geçirebiliyor. 

3 YILDA 230 KİŞİYE İŞ BULDU

Digital Advice Lab, kurduğu Academy aracılığıyla da yeni üniversite mezunları arasından her ay başvuran 10 adayı yüz yüze mülakat, İngilizce sınavı ve Excel sınavıyla seçerek ücretsiz olarak dijital pazarlama konusunda eğitiyor. Öğrenciler bu akademiden mezun olduktan sonra, anlaşmalı 32 firmaya öneriliyor. Digital Advice Lab, onlara bir ay içinde dijital pazarlama sektöründe iş bulmaları için referans oluyor. Firma bu sayede 3 yılda, gerçekleştirdiği 18 dönemde, 250 den fazla kişiyi sektörde aktif çalışan haline getirdi.