İhtişamlı gecede ayrıca, Nusret Gökçe’nin yatırımcısı olduğu dünyanın en ünlü İtalyan restoranlarından biri olan Cipriani’nin açılışı kutlandı. Cipriani İstanbul’a adım attığınız andan itibaren lezzetleri, servisi ve tasarımıyla kendinizi İtalya’da hissediyorsunuz. Henüz Cipriani ile imza aşamasındayken bile Türkiye’ye gelmesi konuşulan Cipriani, ihtişamlı açılışıyla birlikte İstanbul’un gözdesi oluyor. 

Spora olan tutkusu ve disipliniyle bilinen Nusret Gökçe Maçka Palas’a ayrıca ‘Woooww Gym powered by Technogym’i açtı. Tamamen son teknoloji ve sadece Maçka Palas’a özel tasarlanan ve İtalya’dan Türkiye’ye gelmeden önce tüm süreçte kendisinin seçtiği ekipmanlarla bezeli spor merkezi, spor tutkunlarının ilk günden ilgisini çekti. Türkiye’de daha önce kullanılmayan en son teknoloji aletler ile şıklığın buluştuğu spor salonu Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta sporseverleriyle buluşmaya hazır.

Woooww Gym powered by Technogym1

Nusret Gökçe, ilk kahve dükkanını Maçka Palas’ta bu ihtişamlı gecede açılışını kutladı. “Kapicciiiinoo”, lokal üreticilerle aylarca süren görüşmelerden sonra özenle seçilen kahve çekirdekleri ile açılışa hazırlandı. İçerisinde Türkiye’nin tek La Cimbali M200 kahve makinesi bulunan “Kapicciiiinoo” üçüncü nesil kahve dükkanı olarak hizmet veriyor. İçeri girdiğiniz andan itibaren Art Nouevau ve retro dizaynı ile birlikte sizi kahve ile özdeşleşen İtalya’da hissettiriyor. Tavanda özel olarak tasarlanan ters kahve bardaklarıyla, turuncu renginin verdiği enerji ve el yapımı ürünlerle “Kapicciiiinoo”, dizaynı ile görenlere bambaşka bir kahve dükkanı deneyimi sunuyor.

Nusret’in ev sahipliğinde birbirinden değerli isimlerin davetli olduğu gecede Maçka Palas’ın yüzüncü yılına ve yeniden, yepyeni markalarla doğuşuna şahit olundu. Yıllarca konuşulacak davete Giuseppe Cipriani’den, Andrea Bocelli’ye, Ali Koç’tan Pirlo’ya, Acun Ilıcalı’dan Mancini’ye kadar Türkiye ve İtalya’nın önde gelen isimleri Cipriani’de eşsiz bir yemekle ağırlandı ve Cipriani ilk servisini bu kapalı davetle verdi. 

Yüzüncü yıl seremonisi Maçka Palas tarihinin başladığı, 1922’de İtalyan Konsolosloğu olarak hizmete girmesi planlanan ama proje iptal olduktan sonra başka amaçlarla kullanılan ve günümüzde Yıldız Teknik Üniversitesi Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlandı. Bu özel davette misafirler kırmızı halıdan 1922 konseptli bir geçişle, dans ve müzik eşliğinde içeriye alındı. Okulun lobisinde tarihin anlatıldığı ve sonrasında yeniden Teşvikiye’nin kırmızı halılarla kaplandığı yolda, misafirler kaldırımda binanın dış yüzeyinin tamamının kaplandığı görsel bir şölen izledi.  Bu görsel şölende binanın yeniden doğuşunun, tüm binaya yansıtılması daha sonra ise soğuk ateş şovlarıyla tüm binanın ışıklar içerisinde kalmasına şahit olundu. Bu seromoni sonrası Cipriani ilk davetlilerini bu özel davetle ağırlamış oldu. 

Nice sanatçılara, hikayelere ve aşklara şahit olmuş Maçka Palas, 7 Ekim 2022 tarihinde yüzüncü yılını görkemli gece ile kutladı. Dünyaca ünlü Bellini ve Carpaccio’nun mucidi Cipriani’nin Nişantaşı’nda kapılarını açmasını, Nusret Gökçe’nin ilk kahve dükkanı olan ve zincirleşecek ‘Kapicciiiinoo’nun dünya lansmanını, tamamen Maçka Palas için üretilen ve son teknoloji ekipmanlarla bezeli ‘Woooww Gym’in açılışınının kutlandığı akşamda Park Hyatt Istanbul Maçka Palas’ta bulunan Nusr-Et Maçka Palas’ın da rekor gelirini aynı akşam elde etmesi, Maçka Palas’ın ikinci defa doğuşuna vesile oldu.

 

Hyatt Hotels Corporation Hakkında

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, 14 markası ile dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. 55 ülkede, 100.000’den fazla Hyatt personeli, her gün otantik misafirperlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır. Şirket 30 Haziran 2018 itibarıylaPark Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Andaz®, Hyatt Centric®, The Unbound Collection by Hyatt®, Hyatt Place®, Hyatt House®, Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Hyatt Residence Club® ve Exhale® markaları altında 750’den fazla otel ve tatil beldesini işletmekte, isim hakkı işletmeciliği yapmakta veya yönetmektedir. 6 kıtada yatırımlar devam etmektedir. Daha fazla bilgi için www.hyatt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.