Haziran 2021’de inşaatına başlanan ve Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Ilıca plajında yer alan projenin havuz başında gerçekleştirilen yılbaşı organizasyonunda İzmir ve İstanbul’dan gelen ev sahipleri komşularıyla yeni yıl heyecanını paylaştı. Özenle hazırlanan organizasyonda DJ performansı ve canlı müzikler eşliğinde keyif dolu bir gece geçirildi. Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, lüks ve konfor sunan birbirinden özel daireler Şubat 2023’te teslim edilecek.

Lüks Projede Teslime Son Bir Adim Kala Ev Sahipleri Kendi Evlerinde Ağirlandi1

Swissôtel Residences Çeşme projesinin teslimine çok az bir süre kaldığını ve bunun için büyük bir heyecan duyduklarını belirten Proje yatırımcısı Miray İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, “Şubat 2021’de Swissôtel Residences Çeşme projesi ile ilgili değerli yatırımcı ortakları ile görüştük ve bu önemli bölgede böyle bir ortaklığın değer katacağı görüşüne vararak anlaşmamızı imzaladık. Muhteşem denizi, göz alıcı kumsalı ve Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı konut projesini hayata geçirdik. Döviz kurunda ve ekonomide yaşan dalgalanmalara ve pandemiye rağmen projeyi kusursuz bir şekilde ve zamanında teslim ediyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Projeye başladığımız andan itibaren İzmir ve İstanbul’dan çok yoğun bir ilgi gördük.  Swissôtel marka değeri ile güneş, deniz, maviyi projede yaşayanlar için özelleştirdik. Sadece rezidans sahiplerine özel ayrılan muhteşem Ilıca kumsalı, birçok sosyal olanağı, proje kalitesi, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile ayrıcalıklı yaşam sunuyoruz. Dünyanın en özel plajında hayata geçirilen projedeki daireler Şubat 2023’te ev sahiplerine teslim edilecek ve yeni yılın ilk aylarında eşsiz yaşamın kapısı aralanmış olacak. Otel kısmında da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor ve 2023 sezonunda hizmete açılması planlanıyor. ’’ dedi.

 

Her detay özenle hazırlandı

Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksiyle yaşam alanları ayrıcalık katan Swissôtel Residences Çeşme, ev sahiplerine bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor.

 Geniş balkon terasları, Swissôtel hizmet kalitesi ve marka değeri, alışveriş olanaklarıyla yaşamı ayrıcalıklı hale getiren Swissôtel Residences Çeşme’de; açık ve kapalı yüzme havuzları, buhar odası, pilates stüdyosu, fitness ve rezidans sahiplerine özel plaj yer alıyor. İç mimarisinde ise dünyaca ünlü markalar tercih edilen projede kaliteli hizmet ve seçkin otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bir araya geldi.

Prestijli konumuyla her yere kolayca ulaşma fırsatı sunuyor

Çeşme’nin en prestijli lokasyonunda yer alan Swissôtel Residences Çeşme, İzmir ve hava alanına 50 dk, Urla’ya 25 dk, Alaçatı’ya 10 dk, Çeşme çarşı ve marinaya 15 dk, Çeşme Devlet Hastanesi’ne 10 dk ve Çeşme AVM Cadde Plus’a 13 dk mesafede yer alıyor. Eşsiz konumuyla istenilen yere en rahat ve kısa sürede ulaşma imkanı sunan proje, birçok olanağa aynı anda sahip olmanın keyfini yaşatıyor.