Çayırova Belediyesi Basketbol takımı Teşvikiye Spor Kulübü'nü 79-73 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.KOCAELİ (İGFA) - Caferağa Spor Salonu'nda oynanan mücadelede maçın başından sonuna kadar çetin geçen mücadelenin ilk yarısında üstünlük sürekli el değiştirdi.

İlk periyodu Çayırova temsilcisi 24-19 önde tamamlarken, ev sahibi Teşvikiye devreyi 41-40 önde kapadı.

İlk kez Türkiye'de... Gelirin bir bölümü depremzedelere bağışlanacak İlk kez Türkiye'de... Gelirin bir bölümü depremzedelere bağışlanacak

Oyun disiplininden kopmayan yeşil beyazlı ekip maçın 3.periyoduna ağırlığını koydu. Güzel hücum oyunlarını iyi savunma ile taçlandıran Çayırova Belediyesi final periyoduna rakibinin 7 sayı önünde girdi.

Final periyodunda kontrollü bir oyun sergileyen yeşil beyazlı ekip rakibinin sürpriz yapmasına şans tanımayarak maçı 79-73 kazandı.

Çayırova Belediyesi 4 Şubat Cumartesi günü 12.hafta mücadelesinde takipçisi Nazilli Belediyesi ile evinde karşılaşacak.