Seramik sektöründe vizyoner bakış açısıyla en yeni trendlerin öncüsü olan NG Kütahya Seramik, konsept mağazacılık anlayışıyla sektördeki öncü konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye çapında sahip olduğu yaygın mağaza ağı ile sektörün lideri konumunda olan NG Kütahya Seramik, Eskişehir’de 236. mağazasını hizmete sundu.

 

Yatırımlarıyla dünyada ve Türkiye'nin her bölgesinde mağazalaşma yönünde hızlı adımlarla ilerleyen NG Kütahya Seramik, 236. mağazasını Eskişehir’de hizmete sundu. NG Kütahya Seramik’in Eskişehir’deki yeni mağazası, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ile Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli’nin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. 

 

Ülkemizin geleceği için yatırımlara devam ediyoruz.

NG Kütahya Seramik olarak vatan sevgisini, ülkeye hizmetle eşdeğer gördüklerini belirten NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Ülkemizin geleceği için sanayileşmenin bir gereği olarak yatırımlarımıza devam ederken durmadan çalışıyoruz. Yatırımlarımızın geleceğimizin emanetçisi, yarınların bekçisi olan genç arkadaşlarımıza, gelecek nesillere en güzel yatırım olduğunu düşünüyoruz. 1989 yılında başladığımız yolculuğumuzda ilk olarak ulusal, ardından global marka olmak yönünde hızlı adımlarla ilerledik. Şu an dünyanın pek çok ülkesinde NG Kütahya Seramik ürünlerini “Made in Türkiye” damgasıyla pazara sunmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

İlklerin şehri Eskişehir’e ilkleri getirecek.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Bölgemizin önemli markalarından NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımından ziyadesiyle memnunuz. İlklere imza atan NG Kütahya Seramik’in ilklerin şehri Eskişehir’e yeni ilkler getireceğine inanıyoruz. Eskişehir’de inşaat piyasası son dönemde gelişiyor. Bu nedenle şehrimizin böyle yatırımlara ihtiyacı var. Mağazanın çalışanlara, sektör paydaşlarına, bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

1663672340_4G9A6952-1

Eskişehir’e kalıcı değer getirecek.

Eskişehir Milletvekili Harun Karacan “İnşaat sektörü şu anda Türkiye ekonomisi için lokomotif bir sektör. Bu konumunun sürdürülebilir olması çok önemli. Nice böyle mağazalar vardır. Belirli bir süre faaliyet gösterir ancak sonra sektörden çekilir. Biz inanıyoruz ki NG Kütahya Seramik’in bu yatırımı, Eskişehir’e kalıcı bir şekilde katma değer sağlamayı sürdürecektir” ifadelerinde bulundu.

Yatırımlar tüm dünyada gurur vesilesi

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Bir sanayici için en büyük mutluluk kaynağı bitmiş ürünü görebilmek. Yaratılan eserler en büyük hazzı veriyor. Çok fazla üretmeye ihtiyacımız olduğu bir dönemde böyle güzel yatırımların böyle güzel showroomlarda sonuç bulması ve tüm dünyada gurur vesilesi olması son derece iftihar verici bir durum. Böyle bir markanın Eskişehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve çok kıymetli buluyorum” dedi.

İşbirliğiyle sektördeki konumunu genişletiyor.

NG Kütahya Seramik işbirliğiyle sektördeki konumlarını genişlettiklerini kaydeden Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli ise, “Bunun ilk adımını Bursa merkez mağazamızdaki dönüşümle attık. Ardından Eskişehir mağaza yatırımımız geldi. Mağazamız 3 katta, bin 500 metrekarelik alandan oluşuyor. Bu ay sonu irtibatıyla İstanbul Anadolu yakasında yer alan mağazamız bin 400 metrekare alanda faaliyete başlayacak. İstanbul Avrupa yakasında yer alan mağazamızla birlikte toplam 4 mağazamızda 100’ü aşkın istihdam sağlayacağız. NG Kütahya Seramik işbirliğiyle ülkemize sunduğumuz katma değeri daha da artırıyoruz. Bu kapsamda yeni yatırımlarımıza da durmaksızın devam edeceğiz” diye konuştu.

İlkler ve en iyiler bir arada

NG Kütahya Seramik’in Türkiye’de yeni hizmete giren mağaza ve showroom’ları, yaşam alanlarında fark yaratmayı sevenler için ilkleri ve en iyileri barındırıyor. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan showroom’lar sahip oldukları eşsiz mimari ve üst düzey tasarımlarıyla dikkat çekiyor. En yeni ve inovatif ürün kreasyonlarının sergilendiği mağaza ve showroom’larda sadece ürün değil yaşam alanları da sergileniyor.