VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Origin Classic koleksiyonu, klasik ve modernin uyumlu birlikteliğini sunuyor. Geçmişin izlerini, modern dokunuşlarla geleceğe taşıyan koleksiyondaki armatür, aksesuar ve duş sistemleri birbirini tamamlıyor. VitrA’nın banyo koleksiyonlarıyla uyumlu Origin Classic, ince ve zarif hatlarıyla dikkat çekiyor.

VitrA Origin Classic’in farklı renk ve kullanım alternatifleri, banyoların kişiselleştirilmesine alan açıyor. Geniş ürün yelpazesiyle bütünsel bir tasarıma olanak tanıyan koleksiyondaki armatürlerin kumanda kolu, hassasiyet ve yumuşaklığını yıllarca koruyacak bir tasarıma sahip. Seramik kaplı özel kartuşu sayesinde ince gövdeye sahip armatürler, daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunarken, kolay montaj aparatı ise kısa sürede pratik kurulum olanağı sağlıyor.

Tasarımda çeşitlilik

Origin Classic’in krom, soft bakır, fırçalı altın ve mat siyah seçeneklerinden oluşan renkleri, dayanıklılığını uzun yıllar koruyor. Koleksiyondaki armatürlerde, her lavabo tipine göre farklı yükseklik seçenekleri bulunuyor. Sabunluktan havluluğa, askılıktan diş fırçalığına, bataryadan duş başlığına kadar her ürün, aynı tasarım diliyle birbirine uyum sağlıyor. Klasiğin zarafetini yıkanma alanlarına da taşıyan VitrA Origin Classic, banyo, küvet ve duş bataryalarını solo ve ankastre seçenekleriyle sunuyor.