Türkiye’de TSE onaylı 6. seviye güvenliğe sahip ilk kapı üreticisi olarak sektöründe fark yaratan Kale Çelik Kapı; apartman kapıları ile artık binalarınızı da koruyor. Ürün gamına yeni eklenen Kale Apartman Kapısı tehlikelere karşı yüksek mukavemet sağlıyor. Yenilikçi ve her zevke hitap eden farklı kaplama seçenekleri ise apartmanın mimarisine bütünlük katıyor. 

Güvenliğe estetik katan tasarım

İklim ve çevre koşullarına dayanıklı olarak tasarlanan Kale Apartman Kapısının dış kaplaması alüminyum ve kompakt laminant, iç kaplaması ise alüminyum ve laminanttan oluşuyor. Farklı beklentilere yanıt veren Apartman Kapısı tüketicilere alüminyum beyaz, alüminyum ceviz, alüminyum antrasit gibi kaplama seçeneklerinin yanı sıra beyaz, siyah, anigra ceviz, gri venge, yeni beyaz ve açık taş olmak üzere birçok renk alternatifi sunuyor. 14 mm kalınlığında standart olarak uygulanan şeffaf reflekte temperli ısı cam, ısı yalıtımına yardımcı oluyor, iç mekanın dışarıdan görünümünü engelliyor ve darbe alarak kırılması halinde küçük parçalara ayrılarak yaralanma riskini azaltıyor.

Kullanılan 252R kilit sistemi güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. İç ve dış paslanmaz seçenekli kollar, iç mekandan görünmeyecek şekilde montajlanarak bütünsel bir görüntü sağlıyor. Standart olarak uygulanan toz contası ise yağmur suyu, toz, duman gibi dış etkenlerin apartmana girişini azaltıyor. Kale Apartman Kapısı, tüketicilere kalite, şıklık ve güvenliği bir arada sunuyor.