İklimlendirme sektörünün köklü markalarından olan DemirDöküm, sektörün gelişimi için katma değer yaratan organizasyonları desteklemeyi sürdürüyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir İç Tesisat Buluşmaları bir kez daha DemirDöküm oturum sponsorluğunda gerçekleştirildi. Tüm gün süren etkinlikte sektörün sorunları masaya yatırılırken, alanının uzman isimleri yeni teknolojileri, sektörde beklenen yasal düzenlemeleri ve gelecek öngörülerini katılımcılarla paylaştı.

Doğal gaz iç tesisat sektörünün önemli etkinlikleri arasında gösterilen "İç Tesisat Buluşmaları"nın yenisi, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşti. İzmirgaz, Gastechnics Dergisi ve GAZBİR-GAZMER iş birliği ile organize edilen İzmir 2. İç Tesisat Buluşması'nın destekçileri arasında DemirDöküm, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DOSİDER), Armatür Derneği, Baca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği (BACADER), Mühendis, Mimar Kadınlar Derneği (MÜKAD), Tesisat Teknolojileri Eğitim Araştırma Derneği (TESİDER) ve sektör firmaları yer aldı. 

Buluşmanın ilk iki oturumu DemirDöküm’ün sponsorluğunda gerçekleştirilirken, alanın uzman isimleri iklimlendirme sektöründeki yeni teknolojileri, inovasyonları, iç tesisat sektörü ve doğal afetler konusunu, yasal düzenlemeler ile sektörün geleceğine etki edecek başlıkları, hidrojen, verimli doğal gaz ve güvenli baca gibi odak konuları teknik sunumlarla katılımcılara aktardı. Tüm gün süren organizasyon tesisat firmaları, mekanik tasarım ve uygulama firmaları, proje firmaları, sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların yöneticilerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı bölgelerinden gaz dağıtım şirketlerinin üst düzey isimlerini ve 13 farklı markanın yetkili isimlerini ağırladı.