Örnek dairenin tamamlandığı Soytaş Foça projesi, kullanıcıya depreme karşı güvenli bir villa yaşamı vaadediyor.

Villa tarzında 1+1 dairelerin yer aldığı, az katlı, güvenliği ön planda tutan Soytaş Foça projesinde her ünite kendisine ait özel bahçeye sahiptir.

Doğayla iç içe, güvenli yaşam alanlarını bünyesinde bulunduran Soytaş Foça, rahatlık ve konforu masmavi Foça koylarında sunuyor. Benzersiz manzarası ve doğal güzellikleriyle Soytaş Foça sakinlerini bekliyor.

İzmir Foça’da kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı; Soytaş Foça

Hem rahat bir yaşama kavuşmak hem de kazançlı bir yatırım fırsatına sahip olmak isterseniz; deprem güvenliği, krediye uygunluk, kişiye özel ödeme planları, kiralama ve yeniden satış desteği, hemen tapu ve Haziran 2023 teslim avantajları Soytaş Foça'da sizleri bekliyor.

Tel: 0232 600 81 81

[email protected]

https://soytasfoca.com

Foça Hakkında Bilgiler

İzmir Foça, Ege Bölgesi’nde bir sahil ilçesidir. Antik çağda Phokaia adını taşıyan Foça, foklara ev sahipliği yapan bir doğa cennetidir. Tarihi ve kültürel zenginliğiyle de dikkat çeken Foça’da Helenistik dönemden kalma tiyatro, Athena Tapınağı ve Pers Anıt Mezarı gibi arkeolojik eserler bulunmaktadır. Foça ayrıca Türk Donanması’nın iki özel harekat biriminin ana üssüdür.

Foça’ya İzmir üzerinden kendi aracınızla veya otobüsle ulaşabilirsiniz. İzmir’e 64 km uzaklıktaki Foça’ya ulaşmak yaklaşık 1 saat sürmektedir. Foça’da konaklamak için çok sayıda otel ve pansiyon seçeneği mevcuttur. Foça’da gezilecek yerler arasında Beşkapılar Kalesi, Fatih Camii, Siren Kayalıkları ve Orak Adası sayılabilir. Foça mutfağı ise Ege lezzetlerini yansıtan zeytinyağlılar, deniz ürünleri ve otlarla doludur.