Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan 21 Nolu Gayrimenkul Hizmetleri komitesi meclis üyesi adayı Mustafa Hakan Özelmacıklı “İstanbul Ticaret Odası, kuruluşunun 140. Yılında, 700 bini geçen yerli ve yabancı üye işletmesi ile dünyanın en büyük ticaret odalarından biri olarak faaliyetlerine devam ediyor. Oylar sabah saat 08.00’den akşam 17.00’ye kadar kullanılabilecek.

21. Dönem seçimleri ise 9 Kasım Çarşamba günü yapılacak. 81 meslek grubunun seçimlerinde oylarını kullanabilmeleri için ise 247 sandık kurulu oluşturuldu. 21 Nolu Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi seçimlerinde, ben de Hakan Akdoğan ile Beyaz listeden adayım” dedi.

Kesinleşmiş Seçmen Listesi Kontrol Edilebilir

Oy verme işlemlerinin, gizli oy ve açık tasnif esaslarına göre yapıldığını ifade eden Özelmacıklı “Seçmen listelerinde adı yazılı olmayan üyeler oy kullanamıyorlar. Üyeler kesinleşmiş seçmen listesi ve oy kullanılacak sandık kontrolünü https://secmenlistesi.ito.org.tr/ adresinden sicil numaraları ile yapabilirler. 21. Nolu Gayrimenkul Hizmetleri komitesi olarak bizler oylarımızı 9. Salonda, 70, 71, 72, 73 ve 74 numaralı sandıklarda kullanabileceğiz” dedi.

 

Ulaşım Rehberi Yayımlandı

İTO tarafından kapsamlı bir ulaşım planlamasının da yapıldığını ifade eden Özelmacıklı “Özel araçları ile gelmek isteyen üyeler, Atatürk Havalimanı katlı otoparkını kullanarak ring servisler ile seçim alanına ulaşabilecekler. Metrobüs’ü kullanabilecek olan üyeler, Yenibosna Metrobüs durağında inerek, Marmaray’ı kullanabilecek olan üyeler ise Yeşilyurt durağından ring seferler ile seçim alanına ulaşabilecekler. Metro ile gelmek isteyen üyeler de DTM – İstanbul Fuar Merkezi istasyonunda inerek ring seferler ile seçim alanına kolaylıkla ulaşabilirler. Seçim alanına gidecek ring seferleri sabah 07:30’dan itibaren başlayacak” dedi.

21.  Döneme 21. Komiteden Beyaz Liste Damga Vuracak

Üyelerinin seçimlerde oy vermelerinin önemine de değinen 21. Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi Meclis Üyesi Adayı Mustafa Hakan Özelmacıklı “13 bine yakın üyesi olan bir komiteyiz. Komitemizde 68 NACE koduna bağlı şirketler bulunuyor. Emlak işletmeleri başta olmak üzere, gayrimenkul değerleme ve yönetim faaliyeti yürüten şirketlerimiz bu komitede yer alıyorlar. Meslek komitelerinin, meslekleri ile ilgili inceleme yapmaları, mesleklerinin gelişimi için gerekli gördükleri konularda Yönetim Kuruluna talep ve önerilerde bulunmaları, meslekleri ile ilgili olarak ticari teamüllere ve uyulması zorunlu mesleki kararlara ilişkin görüş bildirmeleri, meslek ahlakının korunması ve geliştirilmesine yönelik incelemeler yapmaları gibi görevleri bulunuyor” dedi.