Altın ve para Piyasası uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklama yaptı. Her yaptığı tahminle dikkatleri üzerine çeken uzman isim altın fiyatları ile ilgili tarih verdi. İslam Memiş, altın o tarihte rekor seviyeye ulaşacak dedi. Tüm detaylar işte sizlerle...

2023 yılının her ayında farklı fiyatlar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konuk olduğu YouTube kanalında enflasyona ve altın fiyatlarına ilgili önemli açıklamalar yaptı. Memiş, Türkiye’nin yeni normalinin belirsizlik olduğunu dile getirdi. Artık insanların buna alışması gerektiğini ifade eden uzman isim 2023 yılının her ayında farklı fiyatlama olacağına dikkat çekti. Memiş, acemi yatırımcıları da bu konuda uyardı.

Altın fiyatlarının her dönemde değer kazandığını ve bundan sonra da kazanmaya devam edeceğini açıklayan Memiş, yılın son çeyreğinde Altın fiyatlarında %50’den fazla getiri sağlayacağına dair öngörülerini paylaştı. 2023 yılının altının yılı olduğuna dikkat çekti. Memiş, 2023 yılında altına yatırım yapanların kazanacağını dile getirdi.67424.jpg

Memiş, yaz aylarında altın fiyatları yükselecek dedi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatları ile ilgili yaz aylarına dikkat çekerek, 1500’lü rakamların görüleceğini fakat teknik bir düzeltme olacağını ve altının düşeceğini ifade etti.

İslam Memiş, Nisan’da teknik bir düzeltme bekliyorum fakat genelde altın yeni rekorları test edince, bugüne kadar almayı ihmal edenler yeniden sahneye çıkıyor diyerek dikkatleri çekti. Göreceğimiz rekorlar, iyi bir fırsat da verecek diyen uzman isim en önemli olan konu o gün bu yatırımcıların nakitte bekleyip beklemeyeceği olacaktır dedi.

Altın Alanlar her zaman kanzanmaya devam ediyor

1960 dolar seviyesini ons altında önemsediğini ifade eden Memiş, Nisan içinde 1960 ve alt rakamları olabileceğini öngörüyorum dedi. Yukarıda 2050 ve 2070 var, aşağıda ise alanımız daha fazla diyerek yatırımcıları uyardı. Ben destek seviyesini satın alırım ve beklemeyi tercih edeceğim. Gram altın TL’de de 1230’lu rakamları beklemekteyim dedi.