7 Mart 2023 Salı günü gerçekleşecek İnşaat ve Konut Konferansı onuncu yılında sektörün önde gelen liderlerini ağılıyor. Konferans, her sene üzerinde titizlikle durduğu VIP konsepti ile sadece üst düzey seçkin profesyonelleri bir araya getiren VIP bir buluşma olarak gösteriliyor.

Vizyoner, Tarafsız, Saygın Buluşma

10. İnşaat ve Konut Konferansı, sektörün ticari ve güncel olarak tartışılmasına ve yeni yaklaşımlar geliştirmesine katkı sağlar, geleceğe yol haritaları çizer ve tarafsız bilgilenme platformu sunar. Konferansa katılım marka bilinirliğinizi arttırır ve sektörel gücünüzü korur. Rekabetin yüksek olduğu koşullarda büyük avantaj sağlar. İnşaat ve Konut Konferansı ile birlikte doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurabilir, firmanızı ifade etme şansı bulabilir, yeni sinerjiler yakalayabilirsiniz.

İşte Bir Birinden Bilgi ve Birikime Sahip Katılımcıların Listesi

İNDER ve Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM, Hasan RAHVALI,  Fuzul Tasarruf Finansman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp AKBAL, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç KABADAYI,  Sinpaş Holding Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa ÇELİK, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan ÇETİNSAYA, GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜMÜŞ, TÜYAK Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kazım BECEREN, MTMD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ERDEM,  TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Meriç SAPÇI yer alıyor.